.caner. Üye TeknoÖmer' Alıntı: Tabiki evet, kim istemez ki. Başka sitede moderatörlük yaptın mı? Genişletmek için tıkla ... Evet Başka forumları sever misin?
TeknoÖmer' Alıntı: Tabiki evet, kim istemez ki. Başka sitede moderatörlük yaptın mı? Genişletmek için tıkla ... Evet Başka forumları sever misin?
TeknoÖmer Üye .caner.' Alıntı: Evet Başka forumları sever misin? Genişletmek için tıkla ... Seviyorum ama burası kadar aktif değil. (Çaktırma orada moderatörlük yapıyorum irit) Hiç dövüldün mü?
.caner.' Alıntı: Evet Başka forumları sever misin? Genişletmek için tıkla ... Seviyorum ama burası kadar aktif değil. (Çaktırma orada moderatörlük yapıyorum irit) Hiç dövüldün mü?
.caner. Üye TeknoÖmer' Alıntı: Seviyorum ama burası kadar aktif değil. (Çaktırma orada moderatörlük yapıyorum irit) Hiç dövüldün mü? Genişletmek için tıkla ... Hayır. Kavga eden insanlardan nefret eder misin?
TeknoÖmer' Alıntı: Seviyorum ama burası kadar aktif değil. (Çaktırma orada moderatörlük yapıyorum irit) Hiç dövüldün mü? Genişletmek için tıkla ... Hayır. Kavga eden insanlardan nefret eder misin?
TeknoÖmer Üye .caner.' Alıntı: Hayır. Kavga eden insanlardan nefret eder misin? Genişletmek için tıkla ... Hayır. Araba kullandın mı?
.caner.' Alıntı: Hayır. Kavga eden insanlardan nefret eder misin? Genişletmek için tıkla ... Hayır. Araba kullandın mı?
TeknoÖmer Üye .caner.' Alıntı: Evet. Pilot olmak ister misin? Genişletmek için tıkla ... Yok ya, ben yere basarken daha iyiyim. Telefonunu camı çizik diye ekranını kırıp sonra sigortaya yaptırdın mı?
.caner.' Alıntı: Evet. Pilot olmak ister misin? Genişletmek için tıkla ... Yok ya, ben yere basarken daha iyiyim. Telefonunu camı çizik diye ekranını kırıp sonra sigortaya yaptırdın mı?
TeknoÖmer Üye .caner.' Alıntı: Evet. S4 konusundan baktın dimi yeme bizi hadi hadi Üst düzey telefonun oldu mu? Genişletmek için tıkla ... (Sen bana WhatsApp'da söylemiştin.) Evet. Dondurma sever misin?
.caner.' Alıntı: Evet. S4 konusundan baktın dimi yeme bizi hadi hadi Üst düzey telefonun oldu mu? Genişletmek için tıkla ... (Sen bana WhatsApp'da söylemiştin.) Evet. Dondurma sever misin?
KD1907 Üye TeknoÖmer' Alıntı: Tabiki evet, kim istemez ki. Başka sitede moderatörlük yaptın mı? Genişletmek için tıkla ... Evet. Medcezir izler misin?
TeknoÖmer' Alıntı: Tabiki evet, kim istemez ki. Başka sitede moderatörlük yaptın mı? Genişletmek için tıkla ... Evet. Medcezir izler misin?
KD1907 Üye Asabi Geliştirici' Alıntı: evet Genişletmek için tıkla ... Evet veya hayır dedikten sonra soru da sorucaksın aynştayn. Neyse ben soruyorum; Hiç camdan atladın mı?
Asabi Geliştirici' Alıntı: evet Genişletmek için tıkla ... Evet veya hayır dedikten sonra soru da sorucaksın aynştayn. Neyse ben soruyorum; Hiç camdan atladın mı?
Senyor Keş Kapalı Hesap KD1907' Alıntı: Evet veya hayır dedikten sonra soru da sorucaksın aynştayn. Neyse ben soruyorum; Hiç camdan atladın mı? Genişletmek için tıkla ... Hayır tuvaletin geldi mi?
KD1907' Alıntı: Evet veya hayır dedikten sonra soru da sorucaksın aynştayn. Neyse ben soruyorum; Hiç camdan atladın mı? Genişletmek için tıkla ... Hayır tuvaletin geldi mi?
KD1907 Üye Asabi Geliştirici' Alıntı: Hayır tuvaletin geldi mi? Genişletmek için tıkla ... Şu soruyu sorup durma masus mu yapıyosun ya sonra sen böyle diyince tuvaletim geliyo Hiç çatıdan atladın mı?
Asabi Geliştirici' Alıntı: Hayır tuvaletin geldi mi? Genişletmek için tıkla ... Şu soruyu sorup durma masus mu yapıyosun ya sonra sen böyle diyince tuvaletim geliyo Hiç çatıdan atladın mı?
Senyor Keş Kapalı Hesap AlexsandroZ' Alıntı: Evet Alttaki hiç telefonu brick ettin mi Genişletmek için tıkla ... evet hemde hardbrick
AlexsandroZ' Alıntı: Evet Alttaki hiç telefonu brick ettin mi Genişletmek için tıkla ... evet hemde hardbrick
KD1907 Üye Asabi Geliştirici' Alıntı: tuvaletin geldi mi? Genişletmek için tıkla ... Hayır Gökdelenden atladın mı?
Asabi Geliştirici' Alıntı: tuvaletin geldi mi? Genişletmek için tıkla ... Hayır Gökdelenden atladın mı?
KD1907 Üye .caner.' Alıntı: He atladiydim Gta da Oyun oynamak guzel mi? Genişletmek için tıkla ... Evet özellikle de gta san andreas Damdan atladın mı?
.caner.' Alıntı: He atladiydim Gta da Oyun oynamak guzel mi? Genişletmek için tıkla ... Evet özellikle de gta san andreas Damdan atladın mı?