.caner. Üye The Shadow' Alıntı: denizde balıklardan kaçmak hayır su böreği yedin mi ? Genişletmek için tıkla ... Evet. Baliklardan kaçtın mı?
The Shadow' Alıntı: denizde balıklardan kaçmak hayır su böreği yedin mi ? Genişletmek için tıkla ... Evet. Baliklardan kaçtın mı?
mesutgaga Üye The Shadow' Alıntı: denizde balıklardan kaçmak hayır su böreği yedin mi ? Genişletmek için tıkla ... evet. hic morgta deşilmiş ceset gördünmü xD
The Shadow' Alıntı: denizde balıklardan kaçmak hayır su böreği yedin mi ? Genişletmek için tıkla ... evet. hic morgta deşilmiş ceset gördünmü xD
The Shadow Üye .caner.' Alıntı: Evet. Baliklardan kaçtın mı? Genişletmek için tıkla ... hayır (ama köpekbalığı görsem kaçardım heralde ) mesutgaga' Alıntı: evet. hic morgta deşilmiş ceset gördünmü xD Genişletmek için tıkla ... hayır hiç kafan iki demir arasına sıkıştı mı ?
.caner.' Alıntı: Evet. Baliklardan kaçtın mı? Genişletmek için tıkla ... hayır (ama köpekbalığı görsem kaçardım heralde ) mesutgaga' Alıntı: evet. hic morgta deşilmiş ceset gördünmü xD Genişletmek için tıkla ... hayır hiç kafan iki demir arasına sıkıştı mı ?
The Shadow Üye .caner.' Alıntı: Hayır. Penguenlerle dans ettin mi ? Genişletmek için tıkla ... hayır hiç ilk uçağa bindiğinde kustun mu ?
.caner.' Alıntı: Hayır. Penguenlerle dans ettin mi ? Genişletmek için tıkla ... hayır hiç ilk uçağa bindiğinde kustun mu ?
.caner. Üye The Shadow' Alıntı: hayır hiç ilk uçağa bindiğinde kustun mu ? Genişletmek için tıkla ... Hayır. Hiç çekici eline vurdun mu?
The Shadow' Alıntı: hayır hiç ilk uçağa bindiğinde kustun mu ? Genişletmek için tıkla ... Hayır. Hiç çekici eline vurdun mu?
The Shadow Üye .caner.' Alıntı: Hayır. Hiç çekici eline vurdun mu? Genişletmek için tıkla ... hayır hiç ğ ile başlayan isim duydun mu ?
.caner.' Alıntı: Hayır. Hiç çekici eline vurdun mu? Genişletmek için tıkla ... hayır hiç ğ ile başlayan isim duydun mu ?
.caner. Üye The Shadow' Alıntı: hayır hiç ğ ile başlayan isim duydun mu ? Genişletmek için tıkla ... Evet. Or:Ğamze Telefonun var mı?
The Shadow' Alıntı: hayır hiç ğ ile başlayan isim duydun mu ? Genişletmek için tıkla ... Evet. Or:Ğamze Telefonun var mı?
The Shadow Üye .caner.' Alıntı: Evet. Or:Ğamze Telefonun var mı? Genişletmek için tıkla ... evet hiç sahneye çıktığında suratına domates yedin mi ?
.caner.' Alıntı: Evet. Or:Ğamze Telefonun var mı? Genişletmek için tıkla ... evet hiç sahneye çıktığında suratına domates yedin mi ?
.caner. Üye The Shadow' Alıntı: evet hiç sahneye çıktığında suratına domates yedin mi ? Genişletmek için tıkla ... Hayir. Sopa: yedin mi?
The Shadow' Alıntı: evet hiç sahneye çıktığında suratına domates yedin mi ? Genişletmek için tıkla ... Hayir. Sopa: yedin mi?
The Shadow Üye .caner.' Alıntı: Hayir. Sopa: yedin mi? Genişletmek için tıkla ... hayır (benim yerime yanlışlıkla duvara vurdular ) hiç pilates topuyla şut çektinmi ?
.caner.' Alıntı: Hayir. Sopa: yedin mi? Genişletmek için tıkla ... hayır (benim yerime yanlışlıkla duvara vurdular ) hiç pilates topuyla şut çektinmi ?
Baranbaris Üye The Shadow' Alıntı: hayır (benim yerime yanlışlıkla duvara vurdular ) hiç pilates topuyla şut çektinmi ? Genişletmek için tıkla ... Hayir.(ama ellerimle tutmadan durmaya calisirken az dusmedim ) Hic Canakkale'ye gittin mi ?
The Shadow' Alıntı: hayır (benim yerime yanlışlıkla duvara vurdular ) hiç pilates topuyla şut çektinmi ? Genişletmek için tıkla ... Hayir.(ama ellerimle tutmadan durmaya calisirken az dusmedim ) Hic Canakkale'ye gittin mi ?
HighCore Üye uguro' Alıntı: Evet. hiç ata tersten bindinmi? Genişletmek için tıkla ... Hayır Hiç attan çifte yedinmi??
uguro' Alıntı: Evet. hiç ata tersten bindinmi? Genişletmek için tıkla ... Hayır Hiç attan çifte yedinmi??
HighCore Üye uguro' Alıntı: Evet.. Hiç atınkini gördünmü ? Genişletmek için tıkla ... Hayırrr Hiç araba altında kaldınmı
uguro' Alıntı: Evet.. Hiç atınkini gördünmü ? Genişletmek için tıkla ... Hayırrr Hiç araba altında kaldınmı
HighCore Üye uguro' Alıntı: Hayır Bisikletten düştünmü hiç ? Genişletmek için tıkla ... Ohoo hemde kaç kere Uykun gelmedimi
uguro' Alıntı: Hayır Bisikletten düştünmü hiç ? Genişletmek için tıkla ... Ohoo hemde kaç kere Uykun gelmedimi