.caner. Üye -qarapapaq-' Alıntı: Hayır. Yok la bana ne nefret edecek adam çok zaten Evet ama roma surlarının üzerinde akarken bitiyordu ACII öyle hatırlıyorum nedense Black Flag için sabırsız mısın? Genişletmek için tıkla ... Evet. II Juno yada Minevra ile konusuyorduk orada bitiyordu. (Tekrar bitittirmetin bana oyunu ) Ezio karizmatik mi ?
-qarapapaq-' Alıntı: Hayır. Yok la bana ne nefret edecek adam çok zaten Evet ama roma surlarının üzerinde akarken bitiyordu ACII öyle hatırlıyorum nedense Black Flag için sabırsız mısın? Genişletmek için tıkla ... Evet. II Juno yada Minevra ile konusuyorduk orada bitiyordu. (Tekrar bitittirmetin bana oyunu ) Ezio karizmatik mi ?
Invoke Üye İlyas' Alıntı: hayır. o kim? bimcell misin? Genişletmek için tıkla ... Hayır. Yok ben bimcell değilim. Bimcellli misin diyorsan o da değilim Memleket şanlıurfa mı? - - - Eklendi - - - oyun karıştı lan son mesajdan devam edin
İlyas' Alıntı: hayır. o kim? bimcell misin? Genişletmek için tıkla ... Hayır. Yok ben bimcell değilim. Bimcellli misin diyorsan o da değilim Memleket şanlıurfa mı? - - - Eklendi - - - oyun karıştı lan son mesajdan devam edin
.caner. Üye İlyas' Alıntı: hayır. o kim? bimcell misin? Genişletmek için tıkla ... Ahh benden once yazmiss Hayır. Birinin senden once yazmasını seviyor musun ?
İlyas' Alıntı: hayır. o kim? bimcell misin? Genişletmek için tıkla ... Ahh benden once yazmiss Hayır. Birinin senden once yazmasını seviyor musun ?
Invoke Üye .caner.' Alıntı: Ahh benden once yazmiss Hayır. Birinin senden once yazmasını seviyor musun ? Genişletmek için tıkla ... Hayır. S4 aldığına pişman mısın?
.caner.' Alıntı: Ahh benden once yazmiss Hayır. Birinin senden once yazmasını seviyor musun ? Genişletmek için tıkla ... Hayır. S4 aldığına pişman mısın?
.caner. Üye -qarapapaq-' Alıntı: Hayır. S4 aldığına pişman mısın? Genişletmek için tıkla ... Hayır. Sadece ikimiz variz konuda değil mi? (Unuttum kusura bakma )
-qarapapaq-' Alıntı: Hayır. S4 aldığına pişman mısın? Genişletmek için tıkla ... Hayır. Sadece ikimiz variz konuda değil mi? (Unuttum kusura bakma )
.caner. Üye 2005 deki ise Favorim 2012 ise hayal kırıklığı. Hot pursuit in 1. Sini oynadın mi ? 1998 deki ?
Eray1910 Üye evet. fayn tenks ent yu tenk yu sitdavn diye devam eder. hiç at, tavuk, ördek, koyun, inek kestin mi ?
evet. fayn tenks ent yu tenk yu sitdavn diye devam eder. hiç at, tavuk, ördek, koyun, inek kestin mi ?