cllgr Üye Konu Sahibi oooo hiç çalışılmamış tembellik yapmayın bakim 956 bakalım 0 kime kısmet olacak...
PaNTeR Üye Bence torunum SIFIIIIIRR diye bağıracak! 955 Askerlik günlerim aklıma geldi, sanki şafak sayıyoruz D
Bence torunum SIFIIIIIRR diye bağıracak! 955 Askerlik günlerim aklıma geldi, sanki şafak sayıyoruz D
PaNTeR Üye Caine ikişer ikişer sayıyorsun, senin 954 demen lazımdı D Akrep, özür diliyorum, seni es geçerek 952
Caine Üye bir sıra atladın scorpion D bende atladım ama düzelttim sonra bu adamı diskalifiye edin kural ihlali yaptı 2: hadiiiiiiiii scorpion düzelt kardeşşşşşşşşş nerdesinnnn
bir sıra atladın scorpion D bende atladım ama düzelttim sonra bu adamı diskalifiye edin kural ihlali yaptı 2: hadiiiiiiiii scorpion düzelt kardeşşşşşşşşş nerdesinnnn
cllgr Üye Konu Sahibi şiştttt kural ihlali yapmayın bakim.diskalifiye ederim diycem ama katılan az bide o giderse yandık.neyse devam arkadaşlar.... şafak 947
şiştttt kural ihlali yapmayın bakim.diskalifiye ederim diycem ama katılan az bide o giderse yandık.neyse devam arkadaşlar.... şafak 947