Kaptan Üye ben konu$mam ama seni biLememmmmmmmm heLe kafam kadar yazıLarınLa en coq iLqiyi ceken üyesin diyebiLirim iremm alttaki sigara iciomusun ? ( icme icme yazıqtır qünahtır )
ben konu$mam ama seni biLememmmmmmmm heLe kafam kadar yazıLarınLa en coq iLqiyi ceken üyesin diyebiLirim iremm alttaki sigara iciomusun ? ( icme icme yazıqtır qünahtır )
iremm Üye Offline' Alıntı: ben konu$mam ama seni biLememmmmmmmm heLe kafam kadar yazıLarınLa en coq iLqiyi ceken üyesin diyebiLirim iremm alttaki sigara iciomusun ? ( icme icme yazıqtır qünahtır ) Genişletmek için tıkla ... içmiyorum sigara alttaki neden bu oyun az ilgi gördü
Offline' Alıntı: ben konu$mam ama seni biLememmmmmmmm heLe kafam kadar yazıLarınLa en coq iLqiyi ceken üyesin diyebiLirim iremm alttaki sigara iciomusun ? ( icme icme yazıqtır qünahtır ) Genişletmek için tıkla ... içmiyorum sigara alttaki neden bu oyun az ilgi gördü
iremm Üye FerreT' Alıntı: Sen cevap yazdığın için Altaki Neden beşiktaşlısın Genişletmek için tıkla ... bundan sonra cvp mevap yok
FerreT' Alıntı: Sen cevap yazdığın için Altaki Neden beşiktaşlısın Genişletmek için tıkla ... bundan sonra cvp mevap yok
canturgay Üye iremm' Alıntı: bundan sonra cvp mevap yok Genişletmek için tıkla ... ama oyunu bozma ayıp ya.. beşiktaşlı olduğum kuru iftira olduğu için neden sorusuna bi cevabım yok.. alttaki gelirsen.neden..yıldız tilbe dinliyonn..
iremm' Alıntı: bundan sonra cvp mevap yok Genişletmek için tıkla ... ama oyunu bozma ayıp ya.. beşiktaşlı olduğum kuru iftira olduğu için neden sorusuna bi cevabım yok.. alttaki gelirsen.neden..yıldız tilbe dinliyonn..
Anıl Umut Emekli Yönetici can sıkıntısı işte canım sıkılıyor alttaki neden neden beşiktaşı seviyorsun \sevmiyorsun