safakk Üye ben yazmışdım ama şu arkadaşın imzasında bulunan kafa sallayan adamlar ile de tanışmak isterim
keremerson Üye onlarla kim tanışmak istemez kardeş bende senin imzadaki düşüp kalkan adamlarla tanışmak isterim
keremerson Üye ***BlackrosE***' Alıntı: gönlünde bi kırmızı gül taşıyan bütün üyelerimizle.. Genişletmek için tıkla ... tmm hadi tanışak :?sl?k
***BlackrosE***' Alıntı: gönlünde bi kırmızı gül taşıyan bütün üyelerimizle.. Genişletmek için tıkla ... tmm hadi tanışak :?sl?k
S€YF€TTiN Üye ***BlackrosE***' Alıntı: gönlünde bi kırmızı gül taşıyan bütün üyelerimizle.. Genişletmek için tıkla ... ben elimde taşıyorum ne olacak şindi????
***BlackrosE***' Alıntı: gönlünde bi kırmızı gül taşıyan bütün üyelerimizle.. Genişletmek için tıkla ... ben elimde taşıyorum ne olacak şindi????
manyak! Üye keremerson' Alıntı: prince le Genişletmek için tıkla ... bu ne demek şimdi tanışmak istiyomusun istemiyomusun
keremerson' Alıntı: prince le Genişletmek için tıkla ... bu ne demek şimdi tanışmak istiyomusun istemiyomusun