__xXx__ Üye hacı bi iki hafta evvel kafami sağlam bi şekilde yere vurdum arada git gel yapıyor ışte gs1
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap __xXx__' Alıntı: gs1 Genişletmek için tıkla ... Kafanı yere vururken kıvılcım çıktı mı? Gs3
minoo Üye Şaşırdınız mı siz yav? gs3'ten sonra yine gsli yazıyo ama gs1 diye devam ediyo gs 4 olması gerekirken Kendinize gelin Bjk 1
Şaşırdınız mı siz yav? gs3'ten sonra yine gsli yazıyo ama gs1 diye devam ediyo gs 4 olması gerekirken Kendinize gelin Bjk 1
__xXx__ Üye 'Enver'' Alıntı: Kafanı yere vururken kıvılcım çıktı mı? Gs3 Genişletmek için tıkla ... kafamda kask vardı çıkmadı ---------- Eklendi @ 23:42:59 ---------- Yazıldı @ 23:42:11 ---------- minoo' Alıntı: Şaşırdınız mı siz yav? gs3'ten sonra yine gsli yazıyo ama gs1 diye devam ediyo gs 4 olması gerekirken Kendinize gelin Bjk 1 Genişletmek için tıkla ... hep benim suçum kullandığım ilaçlar sersem ediyor adamı ---------- Eklendi @ 23:44:01 ---------- Yazıldı @ 23:42:59 ---------- gs2
'Enver'' Alıntı: Kafanı yere vururken kıvılcım çıktı mı? Gs3 Genişletmek için tıkla ... kafamda kask vardı çıkmadı ---------- Eklendi @ 23:42:59 ---------- Yazıldı @ 23:42:11 ---------- minoo' Alıntı: Şaşırdınız mı siz yav? gs3'ten sonra yine gsli yazıyo ama gs1 diye devam ediyo gs 4 olması gerekirken Kendinize gelin Bjk 1 Genişletmek için tıkla ... hep benim suçum kullandığım ilaçlar sersem ediyor adamı ---------- Eklendi @ 23:44:01 ---------- Yazıldı @ 23:42:59 ---------- gs2