minoo Üye Neden sevinmeyelim ki? Fener'in yenmesine sevinmedik biz. Gs'nin yenilmesine sevindik. Manisa da yense sevinirdik yani Bjk 1
Neden sevinmeyelim ki? Fener'in yenmesine sevinmedik biz. Gs'nin yenilmesine sevindik. Manisa da yense sevinirdik yani Bjk 1
'Sefer Üye minoo' Alıntı: Neden sevinmeyelim ki? Fener'in yenmesine sevinmedik biz. Gs'nin yenilmesine sevindik. Manisa da yense sevinirdik yani Bjk 1 Genişletmek için tıkla ... tabi tabi yarın 23 nisan Gs 1
minoo' Alıntı: Neden sevinmeyelim ki? Fener'in yenmesine sevinmedik biz. Gs'nin yenilmesine sevindik. Manisa da yense sevinirdik yani Bjk 1 Genişletmek için tıkla ... tabi tabi yarın 23 nisan Gs 1
'Sefer Üye minoo' Alıntı: Haftaya görcem ben sizi Bjk 1 Genişletmek için tıkla ... haftaya fb sizi yendiğinde yine böyle sırıtırsın Gs 1
minoo' Alıntı: Haftaya görcem ben sizi Bjk 1 Genişletmek için tıkla ... haftaya fb sizi yendiğinde yine böyle sırıtırsın Gs 1
minoo Üye Haftaya bütün gsliler bizi desteklicek, fenerden acı olunca tabii Neyse devamını futbol bölümünde yapalım. Bjk 1
Haftaya bütün gsliler bizi desteklicek, fenerden acı olunca tabii Neyse devamını futbol bölümünde yapalım. Bjk 1
'Sefer Üye minoo' Alıntı: Haftaya bütün gsliler bizi desteklicek, fenerden acı olunca tabii Neyse devamını futbol bölümünde yapalım. Bjk 1 Genişletmek için tıkla ... Biz kimsenin eline bakmayız geçen haftadan kalan acınız bugün fb'nin balına aldığı galibiyetle hafiflemiş olmalı Gs 2
minoo' Alıntı: Haftaya bütün gsliler bizi desteklicek, fenerden acı olunca tabii Neyse devamını futbol bölümünde yapalım. Bjk 1 Genişletmek için tıkla ... Biz kimsenin eline bakmayız geçen haftadan kalan acınız bugün fb'nin balına aldığı galibiyetle hafiflemiş olmalı Gs 2
__xXx__ Üye eze eze aslanı yendik diyen arkadaşlara bi tarafimla gülüyor ve tekrar yazıyorum GALATARASAY1.