.caner. Üye TeknoÖmer' Alıntı: Fb 68 Hem 7 61'i hem de 67'i verdim şans , yani memleketimi. Trabzonguldak. Genişletmek için tıkla ... Fb 69 Ben de memleketi verdim 66
TeknoÖmer' Alıntı: Fb 68 Hem 7 61'i hem de 67'i verdim şans , yani memleketimi. Trabzonguldak. Genişletmek için tıkla ... Fb 69 Ben de memleketi verdim 66
TeknoÖmer Üye .caner.' Alıntı: Fb 69 Ben de memleketi verdim 66 Genişletmek için tıkla ... Fb 70 Dengeyi @AleksandroZ bozdu, eğer o mesaj atmasaydı belki memleketlerimizi yazabilecektik.
.caner.' Alıntı: Fb 69 Ben de memleketi verdim 66 Genişletmek için tıkla ... Fb 70 Dengeyi @AleksandroZ bozdu, eğer o mesaj atmasaydı belki memleketlerimizi yazabilecektik.
.caner. Üye TeknoÖmer' Alıntı: Fb 70 Dengeyo @AleksandroZ bozdu, eğer o mesaj atmasaydı belki memleketlerimizi yazabilecektik. Genişletmek için tıkla ... Fb 71 Ben de öyle düşündüm
TeknoÖmer' Alıntı: Fb 70 Dengeyo @AleksandroZ bozdu, eğer o mesaj atmasaydı belki memleketlerimizi yazabilecektik. Genişletmek için tıkla ... Fb 71 Ben de öyle düşündüm
TeknoÖmer Üye .caner.' Alıntı: Fb 71 Ben de öyle düşündüm Genişletmek için tıkla ... Fb 72 @AleksandroZ'a
.caner. Üye TeknoÖmer' Alıntı: Fb 74 100'e yaklaştık. Genişletmek için tıkla ... Fb 75 yalnız 1 saat oldu
TeknoÖmer Üye .caner.' Alıntı: Fb 81 Afk olmak zorundayım Genişletmek için tıkla ... Fb 82 O ne demek?
.caner. Üye TeknoÖmer' Alıntı: Fb 82 O ne demek? Genişletmek için tıkla ... Fb 83 Away From Keyboard Yani yazamayacagim kahvalti yapmaliyim
TeknoÖmer' Alıntı: Fb 82 O ne demek? Genişletmek için tıkla ... Fb 83 Away From Keyboard Yani yazamayacagim kahvalti yapmaliyim
TeknoÖmer Üye .caner.' Alıntı: Fb 83 Away From Keyboard Yani yazamayacagim kahvalti yapmaliyim Genişletmek için tıkla ... Fb 84 Afiyet olsun kardeşim.
.caner.' Alıntı: Fb 83 Away From Keyboard Yani yazamayacagim kahvalti yapmaliyim Genişletmek için tıkla ... Fb 84 Afiyet olsun kardeşim.