Mad EagLe Üye tempestshine' Alıntı: güncelleştirme hatası Genişletmek için tıkla ... güncelleştirme hatası alan arkadaşlar bende aldım bu hatayı öbür not widgeti yüklediğinizden oluyor silin onu öyle kurun düzelecektir
tempestshine' Alıntı: güncelleştirme hatası Genişletmek için tıkla ... güncelleştirme hatası alan arkadaşlar bende aldım bu hatayı öbür not widgeti yüklediğinizden oluyor silin onu öyle kurun düzelecektir
Buğra60 Üye şeffaf olan bende neden çıkmadı? Sorunsuz yüklendi reboot da yaptım ama widgetların arasında yok. Bi de digerini deneyelim bakalım
şeffaf olan bende neden çıkmadı? Sorunsuz yüklendi reboot da yaptım ama widgetların arasında yok. Bi de digerini deneyelim bakalım
Mad EagLe Üye Buğra60' Alıntı: şeffaf olan bende neden çıkmadı? Sorunsuz yüklendi reboot da yaptım ama widgetların arasında yok. Bi de digerini deneyelim bakalım Genişletmek için tıkla ... eskisini silip yükleyin ve telefonu kapatıp açın görünmesi için
Buğra60' Alıntı: şeffaf olan bende neden çıkmadı? Sorunsuz yüklendi reboot da yaptım ama widgetların arasında yok. Bi de digerini deneyelim bakalım Genişletmek için tıkla ... eskisini silip yükleyin ve telefonu kapatıp açın görünmesi için
tempestshine Üye Güncelleştirme hatası ---------- Eklendi @ 16:00:17 ---------- Yazıldı @ 15:56:20 ---------- @Mad EagLe : Önceki widget'ı yükledim.Ama gözükmüyor
Güncelleştirme hatası ---------- Eklendi @ 16:00:17 ---------- Yazıldı @ 15:56:20 ---------- @Mad EagLe : Önceki widget'ı yükledim.Ama gözükmüyor