MaxiHan Üye Konu Sahibi Maximan ve linuxman cok hosuma gitti, biraz farkli bir isim gerekiyor bana sonucta son degistirme hakkim
Maximan ve linuxman cok hosuma gitti, biraz farkli bir isim gerekiyor bana sonucta son degistirme hakkim
MaxiHan Üye Konu Sahibi x-scarface' Alıntı: Müco patronusu bizim gruba al her açtığı konu gereksiz bu adamın Genişletmek için tıkla ... Ahahahaha hepsi degil cok yararli olan konularimda var
x-scarface' Alıntı: Müco patronusu bizim gruba al her açtığı konu gereksiz bu adamın Genişletmek için tıkla ... Ahahahaha hepsi degil cok yararli olan konularimda var
TheMadness Üye patronus' Alıntı: Maximan ve linuxman cok hosuma gitti, biraz farkli bir isim gerekiyor bana sonucta son degistirme hakkim Genişletmek için tıkla ... linus koy sonu uyumlu olur
patronus' Alıntı: Maximan ve linuxman cok hosuma gitti, biraz farkli bir isim gerekiyor bana sonucta son degistirme hakkim Genişletmek için tıkla ... linus koy sonu uyumlu olur
Akıncı Üye x-scarface' Alıntı: Müco patronusu bizim gruba al her açtığı konu gereksiz bu adamın Genişletmek için tıkla ... kendi söktörüne atıldı
x-scarface' Alıntı: Müco patronusu bizim gruba al her açtığı konu gereksiz bu adamın Genişletmek için tıkla ... kendi söktörüne atıldı
Invoke Üye -Akıncı' Alıntı: kendi söktörüne atıldı Genişletmek için tıkla ... bence yeni nickin "söktör" olsun - - - Eklendi - - - -qarapapaq-' Alıntı: bence yeni nickin "söktör" olsun Genişletmek için tıkla ... Veya ondan türetilmiş daha kaba böyle fantastik kitaplardaki kötü adam ismi: Zoktor ya da Zoktar ya da "Zogdar" - - - Eklendi - - - Çok zekiyim, Allah nazardan korusun Son hakkımı harcamasaydım zogdarı kullanırdım bak.
-Akıncı' Alıntı: kendi söktörüne atıldı Genişletmek için tıkla ... bence yeni nickin "söktör" olsun - - - Eklendi - - - -qarapapaq-' Alıntı: bence yeni nickin "söktör" olsun Genişletmek için tıkla ... Veya ondan türetilmiş daha kaba böyle fantastik kitaplardaki kötü adam ismi: Zoktor ya da Zoktar ya da "Zogdar" - - - Eklendi - - - Çok zekiyim, Allah nazardan korusun Son hakkımı harcamasaydım zogdarı kullanırdım bak.
Invoke Üye patronus' Alıntı: Zogdar cok kaba yav Genişletmek için tıkla ... Zagdor olsun - - - Eklendi - - - hadi tamam hadi zagdorus olsun
patronus' Alıntı: Zogdar cok kaba yav Genişletmek için tıkla ... Zagdor olsun - - - Eklendi - - - hadi tamam hadi zagdorus olsun