Yeni laptop aldım özellikleri yazdım oyun önerisi olan varmı :) (konu yeri htalı olabilir k.bakmyn)

Konu Sahibi
Yeni laptop aldım özellikleri yazdım oyun önerisi olan varmı :) (konu yeri htalı olabilir k.bakmyn)
Win7 yüklü home basic 64 bit lattopu 2 gün önce aldım experin lattopu 800tlye adım ürünü şansıma denk geldi sistem bilgilerimi aşşağıya yazdım lütfen yardımcı olurmusunuz en azından bi sınır çizersek şu oyundan şu oyuna oynarsın diyrek bide sistemi değerlendirrseniz sevinirim dx diagtan yazdım önemli oldugunu düşündüklerimi şimdiden teşekkürler

SİSTEM

İşlemci: Intel(R) Core (TM) i3 -2350M CPU @ 2.30Ghz (4CPUs), (YAKLASIK EŞİT İŞARETİ VAR)-2.3Ghz
Bellek:4096Mb Ram

EKRAN

Ad:Intel Hd Graphics 3000
bellek:1696mb
dactürü:internal
üretici:intel corparation
türü:intel hd graphics family

Fatic

Üye
Hd 3000 serisi oyunlarda pek basarili degil cok fazla birseyler beklme ama dx10 oyunlari low medium arasi oynatr

Tepkiler: furkan10115330
    Konu Sahibi
Hd 3000 serisi oyunlarda pek basarili degil cok fazla birseyler beklme ama dx10 oyunlari low medium arasi oynatr

kardeşim şuan pes2013'ü en yüksek ayarlarda oynatıyorum en ufak bir sıkıntı yok zaten amacımda crysis falan değil

Fatic

Üye
Bn zaten cok sey bekleme demistim pes2013ü yüksek ayarlarda oynamak için daha dşük bi sistemlede oynayabilirdin pesin grafik motoru hiç kaliteli degildr performansi denemk için fifa13 nfs run felan denemlisin.