tempestshine Üye Konu Sahibi Erkek.Çok ısırıyor ya.Diğer kuşlar gibi değil Ama çok şeker.Kendini sevdiriyor. - - - Eklendi - - - iyavuzoz' Alıntı: naber kuş ben yaviz Güle güle büyüt Genişletmek için tıkla ... Yaviz
Erkek.Çok ısırıyor ya.Diğer kuşlar gibi değil Ama çok şeker.Kendini sevdiriyor. - - - Eklendi - - - iyavuzoz' Alıntı: naber kuş ben yaviz Güle güle büyüt Genişletmek için tıkla ... Yaviz
iyavuzoz Üye tempestshine' Alıntı: Erkek.Çok ısırıyor ya.Diğer kuşlar gibi değil Ama çok şeker.Kendini sevdiriyor. - - - Eklendi - - - Yaviz Genişletmek için tıkla ... doğru bildin yaviz ben de kuş alcam belkim
tempestshine' Alıntı: Erkek.Çok ısırıyor ya.Diğer kuşlar gibi değil Ama çok şeker.Kendini sevdiriyor. - - - Eklendi - - - Yaviz Genişletmek için tıkla ... doğru bildin yaviz ben de kuş alcam belkim
aleranol Üye tempestshine' Alıntı: Erkek.Çok ısırıyor ya.Diğer kuşlar gibi değil Ama çok şeker.Kendini sevdiriyor. - - - Eklendi - - - Yaviz Genişletmek için tıkla ... eğer hergün onu cici kuş falan diye seversen 1haftaya kalmadan sana alışır. 2 hafta sonrada dışarı çıkınca sana gelir. gerçi benim kuşun 4 gün sonra benle oyulnuyordu benimkide bıcırık erkek. 3 yaşında.
tempestshine' Alıntı: Erkek.Çok ısırıyor ya.Diğer kuşlar gibi değil Ama çok şeker.Kendini sevdiriyor. - - - Eklendi - - - Yaviz Genişletmek için tıkla ... eğer hergün onu cici kuş falan diye seversen 1haftaya kalmadan sana alışır. 2 hafta sonrada dışarı çıkınca sana gelir. gerçi benim kuşun 4 gün sonra benle oyulnuyordu benimkide bıcırık erkek. 3 yaşında.