Yeni konu önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
Yeni konu önerisi
Arkadaşlar sitede baktığımda Motorlu Araçlar dünyası başlığı altında Otomobil Genel başlığı,Otomobilim başlığı,Markalar başlığı olmalı diye düşünüyorum neden diye soracaksınız çünkü bi site biliyorum o sitede bu başlıklar mevcut ben de dedim Maxicep te neden olmasın diyorum.Değerli yorumlarınızı bekliyorum.Saygılarla...

Otomobil başlıği açılacak olursa motorsiklet vb... Araçlar içinde birçok başlık açılması gerekecek.Markalar falan dersek birçok marka var ve bunun içinde birçok başlık açılması gerekecek. Sonuçda motorlu araçlar ve modifiye die genel bi başlık açılmış ve bence yeterli. Tabi bu benim düşüncem motorsikletten tutta traktore kadar bütün araçlar ilgimi çekiyo birçok kişininde öyle olduğunu düşünüyorum ve bu başlık altında hepsine ulaşmak mümkün hız teknelerinden uçaklara arabalara motorsikletlere herşeye ulaşmak mümkün.

Neverex

Üye
    Konu Sahibi

Ya o kadar ayrıntılı değil benim demek istediğim araba ile ilgili sorun,görüş ve önerileri belirtmek modifiye bölümü ise benim söylediğim başlıklar kadar kapsamlı değil istersen o sitenin adresini verebilirm.Evet görüşlere devam...

Anladım otomobiller motorsikletler diğer motorlu araçlar modifiye araçlar gibi 4 konu açılabilir. Hatta bir bölüm açılıp yeni üretilen otomobillerin veya motorlu araçların tanıtımları falanda yapılabilir.

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
Yani iyi bir yanıt bekliyordum bu sitede kadın,bebek vs. konular varsa bu konu neden olmasın dedim haksız mıyım?

Atakan

Üye
Araç bölümü zaten var,bu kadar ayrıntıya girecek olursak işimiz zor.
Ama markalar kısmına katılıyorum gersi gereksiz...

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
Araç bölümü zaten var,bu kadar ayrıntıya girecek olursak işimiz zor.
Ama markalar kısmına katılıyorum gersi gereksiz...

Yani demek istediğim şu markalar bölümü olsa araç ile ilgili sorunlarımızı yazsak yeni araba alanlara falan yardımcı olsak fena olmaz mı?

Salihyet

Üye
Motorlu taşıtlar & Modifiye bölümümüz şu an için yeterli görünmektedir, daha çok bölüm açıp yardımcı olmayı bizde isteriz fakat şu an için bu mümkün değil.. İyi forumlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...