MertcaN9
Üye
-
Konu Sahibi
-
sanırım yok ama swype var buna benziyor klavyesi ayrıca onda çizerek yazıyorsun tek tek dokunmuyorsun alıştınmı çok rahat bir bak derim
var nasıl yok bendeki türkçe
kötü yanı Türkçe karakter desteği yok
bu klavyeyi daha önce isteyenlerde oldu ama yapılmadıvalla anlasam yaparım ama bu grafikleri uygulamayı parçalamadan almak imkansız. Hani klavyede çok güzel değilmiş. Bazı temaların ki çok güzel oluyor.
var nasıl yok bendeki türkçe
- - - Eklendi - - -
bu klavyeyi daha önce isteyenlerde oldu ama yapılmadı
Türkçe dil dosyasını eklersen desteklerben bir tane bulup denemiştim.s60v5 bölümündeydi.çalışmamıştı.
adaş nokia beta labsdan indir Türkçe dil desteği var
gerek yok dostum foruma bak olmadı sensationa pm at o paylaşmıştı 2 dosya var 1.si program 2. türkçe dil ben aylardır kullanıyorum çok memnunum
Türkçe dil dosyasını eklersen desteklerben bir tane bulup denemiştim.s60v5 bölümündeydi.çalışmamıştı.
Ben de var Can, bir yanlışlık olmasın...
kötü yanı Türkçe karakter desteği yok
gerek yok dostum foruma bak olmadı sensationa pm at o paylaşmıştı 2 dosya var 1.si program 2. türkçe dil ben aylardır kullanıyorum çok memnunum
Ben de var Can, bir yanlışlık olmasın...
Buradaki swype Tr dil desteklemiyordu diye biliyorum Can...Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buyrunuz
Buradaki swype Tr dil desteklemiyordu diye biliyorum Can...
Teşekkürler kardeşim ben kullanıyorum, Can için link lazımdı onuda hallettin eyvallah...
ayarlarında var abi ben kullandım bi kaç gün
- - - Eklendi - - -
olmazsa linkin aşşasında dil dosyaları var ordan istediğinizi indirebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?