Yeni kararım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Yeni kararım :)
Arkadaşlar bundan sonra maxicep e daha az sıklıkta gireceğim.çok fazla zaman kaybı oluyor.bi girdiğimde bi kaç saat çıkmadan duruyorum ve günde de 3 4 kere giriyorum.neyse yani kısacası daha az sıklıkta gireceğim.hakkınızı helal edin

Haydar

Emekli Yönetici
Helal olsun

Konu Sahibi
Teşekkür ederim arkadaşlar.tamamen ayrılmayacağım forumdan ama giriş sıklığımı azaltacağım.bu forumun ve üyelerinin bende hakkı çok.herkese

bu konulardan çok sık açılmaya başlandı.

Tepkiler: Mazlum Somer
    Konu Sahibi
Forum çok fazla zamanımı alıyor,dedemin yanında bile telefondan giriyorum.bu yüzden daha az girmeye gayret edeceğim ve forumun benim üstümde hakkı çok bu yüzden helallik istedim

WaLLcoT

Üye
Evet ben yemekte ve hatta lavaboda (kibarlığa gerek yoksa tuvalette : )bile giriyorum günlük en az 2 saatim burada geçiyor Hakkım varsa Helal olsun sende et

herkes de helallik ister oldu. sitenin adı maxihelal olacak nerdeyse.

Konu Sahibi
Evet ben yemekte ve hatta lavaboda (kibarlığa gerek yoksa tuvalette : )bile giriyorum günlük en az 2 saatim burada geçiyor Hakkım varsa Helal olsun sende et

teşekkür ederim dostum,varsa benim de helal olsun

- - - Eklendi - - -

herkes de helallik ister oldu. sitenin adı maxihelal olacak nerdeyse.

çünkü bazı üyelerin bazı üyelerde hakkı var,o yüzden istiyoruz.ne yapalım istemeyelim mi?ben bu forumdan o kadar çok şey öğrendim ki hakkını zor öderim üyecanların

Joker.

Üye
Bende uzaklaşmam gerek ama olmuyo

- - - Eklendi - - -

Bende uzaklaşmam gerek ama olmuyo

Konu Sahibi
Hayırlısı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...