famemonster16
Üye
-
Konu Sahibi
-
Anladım. O zaman nano bir anlamı yok gereksiz yani.touch varken saçma geldi yani..
Samsung'un müzik çalarına Lumia'dan daha çok benziyormuş
Hayır iPod Nano'nun eski nesil versiyonu oldukça küçük ama dokunmatik ekranı var ve bence en önemli özelliği saat kayışı takarak saat olarak kullanabiliyorsun.
Bu da iPod nanoSteve Jobs tan sonra gasarımlarını bozmaya başladı apple bence eski nesil nano ların tasarımı çok daha iyi idi bu nanoluktan çıkmış....
Bu da iPod nano
O classic değil miydinano olan küçük kare dokunmatik olaan değil mi?
Tamam
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızkardeşim sen bi ipod bölümüne gir bu çıkan ipod nano 7.nesildi yani kare küçük olan 6.nesildi. bu da önceki nesillerden biri olan ipod nano
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızkardeşim sen bi ipod bölümüne gir bu çıkan ipod nano 7.nesildi yani kare küçük olan 6.nesildi. bu da önceki nesillerden biri olan ipod nano
Hem açılmazdı diyorsun hemde dava vardı diyorsun?öle ama yinede bozuluyor apple
- - - Eklendi - - -
mesela steve olsaydı bu patent davaları açılmazdı.. (kanıt: o ölmedende iphone 3gs + galaxy s vardı)
Hem açılmazdı diyorsun hemde dava vardı diyorsun?
mesela steve olsaydı bu patent davaları açılmazdı.. (kanıt: o ölmedende iphone 3gs + galaxy s vardı)
dava vardı demedimkidavayı açtıran malzemeler vardı dedim..
Ben mi yanlış anladım?
mesela steve olsaydı bu patent davaları açılmazdı.. (kanıt: o ölmedende iphone 3gs + galaxy s vardı fakat rakiplerine karşı herhangi bir dava açmadı/açılmadı)
Tamam.anlaşılır die yarım bıraktığım cümlenin devamını getireyim:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bir de böyle bir fotoğraf var. Kim kimden çalmış belli değil
2 adet 6.nesil ipod nano=ipod nano 7.nesil = lumia 800 = error 404 not foundLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bir de böyle bir fotoğraf var. Kim kimden çalmış belli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?