Kerim. Üye EzgiS' Alıntı: Nano'da ekranın ne işi var. Sapıttın apple! Genişletmek için tıkla ... Bence sen sapıttın
EzgiS' Alıntı: Nano'da ekranın ne işi var. Sapıttın apple! Genişletmek için tıkla ... Bence sen sapıttın
Placebo- Üye kerim336' Alıntı: Bence sen sapıttın Genişletmek için tıkla ... İnternetten nano'ya bak. Kim sapıtmış gör. Pod varken buna ne hacet şimdi? Üslübumuzuda düzeltelim biraz.. Eski tasarım en iyisiydi nano ayrı bir cihazdı zaten neden birleştirdilerki saçma sapan bir model.
kerim336' Alıntı: Bence sen sapıttın Genişletmek için tıkla ... İnternetten nano'ya bak. Kim sapıtmış gör. Pod varken buna ne hacet şimdi? Üslübumuzuda düzeltelim biraz.. Eski tasarım en iyisiydi nano ayrı bir cihazdı zaten neden birleştirdilerki saçma sapan bir model.
Kerim. Üye EzgiS' Alıntı: İnternetten nano'ya bak. Kim sapıtmış gör. Pod varken buna ne hacet şimdi? Üslübumuzuda düzeltelüm biraz.. Genişletmek için tıkla ... Sen shuffle'la karıştırdın galiba
EzgiS' Alıntı: İnternetten nano'ya bak. Kim sapıtmış gör. Pod varken buna ne hacet şimdi? Üslübumuzuda düzeltelüm biraz.. Genişletmek için tıkla ... Sen shuffle'la karıştırdın galiba
Kerim. Üye EzgiS' Alıntı: Shuffle'da ekran yok muydu? Ben şu küçük kare şeylerden bahsediyordum. Genişletmek için tıkla ... Neyse ya boşver.karıştıdın heralde
EzgiS' Alıntı: Shuffle'da ekran yok muydu? Ben şu küçük kare şeylerden bahsediyordum. Genişletmek için tıkla ... Neyse ya boşver.karıştıdın heralde
Placebo- Üye Hayırr açıklayın. Çatlarım ben. Bence bir bayana göre hala çok şey biliyorum. Ama shuffle olanlar şu yuvarlak beyaz şeritli, ekranlı şeyler değil mi?
Hayırr açıklayın. Çatlarım ben. Bence bir bayana göre hala çok şey biliyorum. Ama shuffle olanlar şu yuvarlak beyaz şeritli, ekranlı şeyler değil mi?
Kerim. Üye Shuffle olanlar küçük,dikdörtgen,ekransız olanlar.nanolar küçük,kare,dokunmatik olanlarevet bi bayan olarak bu forumda takılman bile iyi
Shuffle olanlar küçük,dikdörtgen,ekransız olanlar.nanolar küçük,kare,dokunmatik olanlarevet bi bayan olarak bu forumda takılman bile iyi
Placebo- Üye Hı anladım. Ipod nano dedikleri şey bu ıpod'un son nesil ürünü mü yoksa ıpoddan bağımsız mı peki?
Kerim. Üye EzgiS' Alıntı: Hı anladım. Ipod nano dedikleri şey bu ıpod'un son nesil ürünü mü yoksa ıpoddan bağımsız mı peki? Genişletmek için tıkla ... İpodlar shuffle,nano,touch ve classic diye ayrılıyor yanlışım yoksa
EzgiS' Alıntı: Hı anladım. Ipod nano dedikleri şey bu ıpod'un son nesil ürünü mü yoksa ıpoddan bağımsız mı peki? Genişletmek için tıkla ... İpodlar shuffle,nano,touch ve classic diye ayrılıyor yanlışım yoksa
fnldstntn Üye Steve Jobs tan sonra gasarımlarını bozmaya başladı apple bence eski nesil nano ların tasarımı çok daha iyi idi bu nanoluktan çıkmış....
Steve Jobs tan sonra gasarımlarını bozmaya başladı apple bence eski nesil nano ların tasarımı çok daha iyi idi bu nanoluktan çıkmış....