yeni iphone kullanıcısına yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Corleone

Üye
    Konu Sahibi
yeni iphone kullanıcısına yardım
arkadaşlar selamlar
2. el bir iphone aldım. 3g. hiç anlamıyorum iphoneden bana biraz yardımcı olabilirmisiniz?
araştırdığım kadarıyla seri nosundaki 4. ve 5. rakam 43 sürüm ise 3,0 (7a341) yazıyor. sanırım firmware eski. bunu nasıl korsan yazılım çalıştırılabilir halde güncelleyebilirim?

Corleone

Üye
    Konu Sahibi
hocam biraz daha açabilirmisiniz? 3,1,3 sürümü varmış galiba nasıl yüklenir? jail breakli olarak?

Dawn

Emekli Yönetici
3.1.2 indir yukle
burdan

Corleone

Üye
    Konu Sahibi
yaptım hocam tşk ederim jailbreak de yaptım ama kamerada bir problem var o kamera giriş görüntüsü gelip orda kalıyor. bir çözümü varmıdır?

kamera da bir sorun varsa tamamen sistemsel bir sorun jb den once calısıyorsa telefonu restore et tekrar baska yolla jb yap .

Corleone

Üye
    Konu Sahibi
zannedersem daha evelde vardı fakat donanımsal birşey görünmüyor. o bakımdan kontrol ettirdim fakat yazılımsal olabileceği söylendi. biraz araştırdım dcim klasorundeki 2 dosyayı silin diyor fakat o klasör zaten boş başka ne yapabilirim?

Corleone

Üye
    Konu Sahibi
kamerayı değiştirdim düzeldi. 15 dolara maloldu ama toplarkene biraz zorlandık

Nadir

Emekli Yönetici
siz mi yaptınız?

Corleone

Üye
    Konu Sahibi
evet. 2-3 ay telefon teknik servisinde çalışmıştım. ama ozaman iphone felan yoktu bildiğimiz klasik vidalı telefonlardan gelirdi hep. bu biraz enteresan söküm takımı

yaptım hocam tşk ederim jailbreak de yaptım ama kamerada bir problem var o kamera giriş görüntüsü gelip orda kalıyor. bir çözümü varmıdır?
dostum seni tebrik ediyorum o makineyi söküp geri toplayabildiysen ve cihazı alıp hemen jb yapabildiysen.Genelde bazı arkadaşlara anlatmamız 3 ayımızı alıyor ve abidik gubidik sorular ile karşılaşıyoruz ama sen işi çözmüşsün hayırlı olsun.

Corleone

Üye
    Konu Sahibi
tşk ederim. internette bulunan dökümanlar biraz dikkatli okunursa yapılmayacak birşey yok. bende onlardan faydalandım

Nadir

Emekli Yönetici
iyi cesaret valla.tebrikler.

*Slayer*

Üye
bu gazla bende telefonu ios4 e yükseltmiştim 3.1.3 e düşürecem. sonrada jb yi yapıştıracam yeter bu kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...