Yeni Iphone 4 aldım ne yapayım??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

saclan

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Iphone 4 aldım ne yapayım??
Arkadaşlar yeni bi iphone 4 (16gb) aldım Fransa'dan. Size sorularım var...

1) Yeni alınan bi iphone için neler yapmam gerek?? (bilgisayar ve telefon üstünde)

2) App Store için sanal kard geçerli midir??

3) Wi-fi bağlı olmadığı zamanlar sürekli internete girip kontor harcıyor bunu nasıl düzeltebilirim??

4) Opera gibi programları pc'ye yükleyip iphone'a atabilir miyim?? Yoksa İphone'den mi yüklemem gerek??

5) Bu sim kilit olayı nedir??

6) PC'deki müzikleri nasıl telefona atacağım??

Daha sorum olursa burdan yazarım. Şimdilik bu kadar. Yardımlarınızı bekliyorum..

Hayırlı olsun. Ben anlasaydım yardım ederdim ama illa ki anlayan çıkar. Ben de merakla bekliyorum.

caner90

Üye
CEVAPLAYALIM
CEVAP1:Angry Birds,whatsapp,viber,windowslivenmessenger,skype,ninjump,gibi oyunlar yüklecen
CEVAP2:App Store da sanal card geçerlidir bnm arkadaşım 5,00tl lik sanal card açtı snde yap
CEVAP3:Wi-Fi olamdığı zmn ya ayarlanırını opaetöründen kapattıracan yada ver ağ ayarların adıni değişterecen (BENCE oparatörden kapattır ayarlarını)
CEVAP4:App Store üzerinden opera yükleyebilirisn
CEVAP5im kilit olatı kontratlı telefon satan gsm şirketlieri aypmış >GEVEY adında sim lock çözücü warama bnce sim kilitler ilerde arıza çıkarabilir
CEVAP6:PC deki müzikleri İtunes uzüerinden atıcan bununla ilgili internetten araştırısın
yardımcı olduysam ne mutlu bana

AlpReis

Üye
Telefon aç alo de..)))

saclan

Üye
    Konu Sahibi

Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için. Peki bu cevap1'dekileri nerden indireceğim ve nasıl atacağım telefona??

_Faruk

Üye

Cvp1 ) bu arkadaşın saydıkları zorunlu değil bunlar program ve oyun bunları bilgsyardan itunes ile ya da telefonda appstore ile indirebilirsin
Cvp2 ) evet dediği gibi ama bence hiç gerek yok telefonuna jailbreak yaparak hepsini ücretsiz indireblirsin telefonu alırken zaten yeterince para veriyoruz tam karşılığını almak için bir daha para vermeye ne grek var
Cvp3 )arkadaşın dediği gibi kapattırmana gerek yok ayarlar>genel>ağ burdan hücresel veri seçeneğini kapattığında telefn operatör üzerinden internete bağlanmaz istediğinde açar istediğinde kapatırsın aynı şekilde üstünde ki 3g seçeneğini de kapatırsan pil ömrünü olumlu etkiler
Cvp4 )opera messenger oyun tüm uygulamalar appstore ya da itunesta jailbreak yparsan da istediğin yerden indirebilirip itunes ile kurabilirsin ya da direk telefondan indirip kurabilirsin
Cvp5 )sim kilit meselesi genelde yurt dışından gelen cihazlarda görülüyor özellikle amerika dan bunları jailbreak işleminden sonra unlock uygulayarak yazılımsal olarak çözüyorlardı hala öyle yapılıyor ancak son zamanlar da gevey gibi sim kart şeklinde cihazlar çıktı bunlar ile de unlock yapanlar var tabi cihaz ücretli yazılımsal olarak çözersen ücret yok arda ki fark yeni sürüme yükseltmk içn unlock çıkana kadar bekliyorsun gerçi seni ilgilendirmiyor gibi
Cvp6 )müzikleri ilk önce itunes a göstermen gerekiyor daha sonra bunları telefonunu bağladıktan sonra eşliyerek atabilirsin

Not : eğer telefondan ücretli uygulamalar indirirsen bilgisayara bağladığında sync yaparken itunes onları hemen siler bu yüzden taktığında telefonda eşzamanlanıyor yazdığında telefondan iptal et daha sonra itunes üzerinden senin telefona sağ tıklayrak transfer purchases seçeneğine tıkla yine sync yapacak ancak bu sefer teldeki uygulamaları bilgisyara aktaracak

H.o güle güle kullan sorunlar öğrenmek istediğin yerler için forumumuza konu açman yeterli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...