Eaglebunker
Üye
Mobil'de Android kendi tarayıcısından bozuk bir görünüm paylaşacağım;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İstek - Mobilde Sorun Yaşayanlar, Sorunlar Ve Istekler | Sayfa 23 - MaxiCepŞikayet takibi ne zaman gelecek?
Cep telefonundan mı ? Desktop stil de mi?Konu acarken basligi yaziyorum sonra konu bolumune gectikten sonra klavye kayboluyor acaba klavyedenmi diye 4 farkli klavye ile denedim hepsinde ayni sorun oluyor.
Konu acmaya calisirken akla karayi seciyorum...
Sorunun kaynagi nedir acaba?
@Ozan
Cep telefonundan mı ? Desktop stil de mi?
evet bu sorun bende de var @yaren_dede benim mesajı hem alıntı yaptığında hemde beğendiğin de sadece alıntı bildirimi geliyorBiri beni etiketlediginde veya mesajımı beğendinde her bildirim gelmiyor. Hepside seçili?
evet bu sorun bende de var @yaren_dede benim mesajı hem alıntı yaptığında hemde beğendiğin de sadece alıntı bildirimi geliyor
etiketlediğin geldi ama ara sıra gelmiyor işte.
Aynı sorun varBiri beni etiketlediginde veya mesajımı beğendinde her bildirim gelmiyor. Hepside seçili?
Bu konuda mail adresinizi yanlıs yazmıs olabilirsiniz benimle özelden iletisime geçin çözelim .Merhaba benim üyeliğime mobilden veya pcden giriş yapamıyorum parolam standart her yerde aynıdır ancak yine de parola sıfırlamayı denedim adres kayıtlı değil diyor. Tapatalkta açık olduğu için mi oluyor acaba ama kapatmaya da korktum ve daha önce böyle bir şey olmuyordu pcden rahat rahat giriyordum
Şimdi deneyelim arkadaslar, birkaç ayar yaptım. Bildirimlerde sorun var mı sorun kaldı mı ? Yazarsınız.Biri beni etiketlediginde veya mesajımı beğendinde her bildirim gelmiyor. Hepside seçili?
Bu konuda mail adresinizi yanlıs yazmıs olabilirsiniz benimle özelden iletisime geçin çözelim .
https://www.maxicep.com/forum/account/contact-details Önce buradan mail adresinizin dogru oldugunu görün
Şimdi deneyelim arkadaslar, birkaç ayar yaptım. Bildirimlerde sorun var mı sorun kaldı mı ? Yazarsınız.
Şimdi deneyelim arkadaslar, birkaç ayar yaptım. Bildirimlerde sorun var mı sorun kaldı mı ? Yazarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?