Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu arada uzun zamandir ilk defa lumia900'den gireyim dedim hic kasma yok hatta lumia925'ten hizli. Noluyo diyecektim ki baktim reklamları da gostermiyormuş

Tepkiler: arslanla, Dede ve Buğra
Sağ bloklar, forum ana sayfası, forum liste sayfası ve konu sayfası seklinde ayrı ayrı yapılandırıldı her sayfada farklı ve yararlı içerikler görebileceksiniz.
Online kelimesi yerine aktif kelimesi kullanılamaz mı?

Tepkiler: arslanla, Invoke ve Buğra

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Aktif kelimesi, çok mesaj yazmıs anlamında da değerlendirilebilir @Metalci Melek

Tepkiler: arslanla, Dede ve Buğra
Açık yazılabilir şuan aktif yazılabilir

Tepkiler: Invoke
Çevrimiçi de yazılabilir

Tepkiler: arslanla ve Invoke

ydgr4

Üye
ben önce kasmadan girebiliyordum şu anda öncekine göre çok kasiYor önceki daha sade ve güzeldi bunda alt konuları görmek için ekranda iki üç kere aşağı gidiyorum önceden kullanım çok daha rahattı. C6-01.

Tepkiler: arslanla
Ben 2 gündür mobilden adım atamıyorum forumda ustalar bilginize ama ne yorum ne başka birşey yalan olmasın açacağı varsa bi sayfayı 2 3 dakikada açıyor ikinciyi denediğimde sayfa görüntülenemiyor diyor sonra.
Böyle bir mesaj yazdığına göre gerçekten nefesin kesilmiş
bu mesajın bi kaç kere gittiğini veya verdiğiniz cevapları şu an pc den girdim de görebildim. Nefesim kesilmiş olmalı bence de 2 gündür ne girebiliyorum ne başka birşeye bakabiliyorum işte arkadaş.

Tepkiler: arslanla ve asigsasi
hayırlı olsun yenilikler inşallah güzellikleri de beraberinde getirir.

opera mobilde eski sisteme nazaran daha fazla kasyo

hayırlı olsun tüm maxicep ailesinehayırlı olsun tüm maxicep ailesinehayırlı olsun tüm maxicep ailesine

Mrdice

Üye
Eğer mevcut verilerimize zarar gelmediyse , bu yenilik bence de çok hoş olabilir

Tepkiler: Dede

erdgnblt

Üye
Xenforo son zamanlar öne çıkan çok şahane bir yazılım. vBulletin'den tam entegre ile geçiş yapmanız bayağı uğraştırmıştır ama emeğinize sağlık

Tepkiler: arslanla ve Dede

Türe

Üye
Ben hala profil müziğinde ısrarcıyım

ANIL

Admin
Ben gerek duymuyorum profil müziğine ama olursa hayır demem tabi.

Sikayet takibini nasil yapiyoruz bilen varmi?

Bende dunden beri kucaliyorum secenekleri