Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

KayraBey

Üye
Uyarı puanları da geri gelecek mi?
Oğuzhan seni şöyle kenara alalım biz
Sevgili admin Ozan bey yeni forum hatırına uyarı puanlarına af çıkarmış. Kendisine buradan teşekkür ediyorum

Tepkiler: asigsasi ve Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
https://www.maxicep.com/forum/members/oguzhan.1577575/

4 tane varmış oğuzhan hiç yakıştıramadım profiline gir orda en sağda uyarılar var orda görünüyor
Yok ki. Bende niye gözükmüyor?
Oğuzhan seni şöyle kenara alalım biz
Sevgili admin Ozan bey yeni forum hatırına uyarı puanlarına af çıkarmış. Kendisine buradan teşekkür ediyorum
Ben zaten o uyarı puanına itiraz etmiştim sanırım. Neyse artık uslu çocuğum ben uyarı falan almam.

Tepkiler: asigsasi
İnsan alışınca daha güzel gözüküyor forum vallahi bravo

Tepkiler: Buğra
Çok iyi oldu birde şu kıdem isimlerini askerlerden çok bilimsel tarzda Prof. DR. Cerrahi asistan gibi gibi şeyler yada ne bileyim işte daha böyle bilimsel bir şey olsa çok iyi olurdu. Kıdemler de yenilik yapan kişiye bir teşekkürü borç bilirim.Ayrıca tema seçenekleri eklense iyi olur çok parlak ve beyaz olmuş gözümü alıyor en azından eski mavi tondaki arka fon olabilse iyi olurdu

KcygtYsn

Üye
Kıdemler iyi on mesaj onbaşı bin mesaj bin başı

Tepkiler: Dede
Evet mobilde ilk olarak yeni mesajlar yazıyordu şuan yeri değiştirildi izlenen konular çıkıyor böyle daha kullanışlı oldu mesaj takibi açısından teşekkürler Ozan abi.

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Sağ Blok da Yeni Cevaplananlar kısmı bir üstteki bloğun aynısıymış o düzeltildi, yeni cevaplar geldi böylece

Tepkiler: arslanla ve Buğra

KayraBey

Üye
Gece yarısı oldu çalışmalar durmadı... Teşekkürler Ozan...

Tepkiler: arslanla, asigsasi ve Buğra

Buğra

Admin
Yeni mesajlar kaç dakikada bir güncelleniyor? ahmet abinin attığı mesaj orada görünmüyor çünkü

Tepkiler: Dede ve asigsasi
Sayfayı yenile gelir @Buğra Evet baya ilgileniliyor. İngilizce kısımlarda düzeltildi sayılır. Çoğu halloldu. @Dede

Tepkiler: arslanla, Dede ve Buğra

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Sağ bloklar, forum ana sayfası, forum liste sayfası ve konu sayfası seklinde ayrı ayrı yapılandırıldı her sayfada farklı ve yararlı içerikler görebileceksiniz.

Tepkiler: arslanla, Dede, Buğra ve 2 diğerleri

ANIL

Admin
Sağ bloklar, forum ana sayfası, forum liste sayfası ve konu sayfası seklinde ayrı ayrı yapılandırıldı her sayfada farklı ve yararlı içerikler görebileceksiniz.

Çok iyi olmuş abi teşekkürler, kolay gelsin.