asigsasi Üye opera mini de ayarlar dan tek sütun görünümü yapıp tekrar giriş yapın sonra tek sütun görünümü kapatabilirsin
opera mini de ayarlar dan tek sütun görünümü yapıp tekrar giriş yapın sonra tek sütun görünümü kapatabilirsin
Kayahan14 Üye Ozan' Alıntı: Azaltılacak ancak reklamların kalkması gibi bir ihtimal sadece maxicep de degil, bu mecrada yayın yapmak zorunda olan ve giderleri olan tüm websitelerinde bulunmamaktadır. Genişletmek için tıkla ... sadece mobil sürüm için konuşuyorum abi mobil light ta yoktu eskiden en azından denesek bi hıza ne kadar katkısı var diye
Ozan' Alıntı: Azaltılacak ancak reklamların kalkması gibi bir ihtimal sadece maxicep de degil, bu mecrada yayın yapmak zorunda olan ve giderleri olan tüm websitelerinde bulunmamaktadır. Genişletmek için tıkla ... sadece mobil sürüm için konuşuyorum abi mobil light ta yoktu eskiden en azından denesek bi hıza ne kadar katkısı var diye
Mad EagLe Üye mhmtkrtp' Alıntı: Buraya nasıl resim ekleyebilirim? Genişletmek için tıkla ... Bak smiley listesinin yanında hemen resim butonu var oraya tıklayıp url'yi yapıştır tamamdır.
mhmtkrtp' Alıntı: Buraya nasıl resim ekleyebilirim? Genişletmek için tıkla ... Bak smiley listesinin yanında hemen resim butonu var oraya tıklayıp url'yi yapıştır tamamdır.
mhmtkrtp Üye Mad EagLe' Alıntı: Bak smiley listesinin yanında hemen resim butonu var oraya tıklayıp url'yi yapıştır tamamdır. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler ama ben tel den giriyorum
Mad EagLe' Alıntı: Bak smiley listesinin yanında hemen resim butonu var oraya tıklayıp url'yi yapıştır tamamdır. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler ama ben tel den giriyorum
Ozan Admin Konu Sahibi Oğuzhan' Alıntı: Konular ve mesajlar sonunda geri gelmiş. Genişletmek için tıkla ... Avatar yükle sende o zaman bence Oğuzhan
Oğuzhan' Alıntı: Konular ve mesajlar sonunda geri gelmiş. Genişletmek için tıkla ... Avatar yükle sende o zaman bence Oğuzhan
Oğuzhan Üye Ozan' Alıntı: Avatar yükle sende o zaman bence Oğuzhan Genişletmek için tıkla ... İyi fikir.
ozakin70 Üye ANIL' Alıntı: Evet mesajlar geldi. Beğeniler de yakın zamanda gelecektir. Genişletmek için tıkla ... Benim mesajlar sabah vardi :hmm yanliz sitede binbasiyim tapatalkta cavus ve mesaj sayisi ayni;D
ANIL' Alıntı: Evet mesajlar geldi. Beğeniler de yakın zamanda gelecektir. Genişletmek için tıkla ... Benim mesajlar sabah vardi :hmm yanliz sitede binbasiyim tapatalkta cavus ve mesaj sayisi ayni;D
Oğuzhan Üye Konu açımlarda onaya gitme olayı yok şu anda sanırım. Az önce bir konuyu hemen açabildim.
ozakin70 Üye Oğuzhan' Alıntı: Konu açımlarda onaya gitme olayı yok şu anda sanırım. Az önce bir konuyu hemen açabildim. Genişletmek için tıkla ... Aynen bende uzun bi konuyu sorunsuz actim ama iphone 5s ve 5c ile alakali bide 7 kere duzenlememe ragmen sorun cikmadi;D
Oğuzhan' Alıntı: Konu açımlarda onaya gitme olayı yok şu anda sanırım. Az önce bir konuyu hemen açabildim. Genişletmek için tıkla ... Aynen bende uzun bi konuyu sorunsuz actim ama iphone 5s ve 5c ile alakali bide 7 kere duzenlememe ragmen sorun cikmadi;D
Ozan Admin Konu Sahibi Eksik mesaj sayıları düzeltildi arkadaşlar .. Sadece Beğenilerin geri gelmesi kaldı onu da en kısa zamanda çözeceğim
Eksik mesaj sayıları düzeltildi arkadaşlar .. Sadece Beğenilerin geri gelmesi kaldı onu da en kısa zamanda çözeceğim
Oğuzhan Üye Dede' Alıntı: Metin duymasın bunları Genişletmek için tıkla ... Duysun duysun. Avatar koyarken eskisi gibi sitenin otomatik boyutlandırma yapması sağlanabilir mi?
Dede' Alıntı: Metin duymasın bunları Genişletmek için tıkla ... Duysun duysun. Avatar koyarken eskisi gibi sitenin otomatik boyutlandırma yapması sağlanabilir mi?