Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Tepkiler: asigsasi ve OttomaN TigeR
Anket yapılması görüşündeyim en azından.

Tepkiler: asigsasi

Türe

Üye
Profil resmim silinmiş sanırım.

Sayın Ozan admin,site şimdi kesinlikle böyle mi olacak ? Geriye dönme imkanımız yok mudur ?

Tepkiler: asigsasi
Benim kullanici adında turkce karekter var sıkıntı olurmu

Türe

Üye
Tapatalk entegrasyonu ne zamana hazır olur ?

FeLonieS

Üye
Hepimize hayırlı olsun, bir sorum olacak ben mi göremedim bilmiyorum ama açtığım tüm konular ve yazdığım tüm cevapları göremiyorum. Nereden bakabilirim bunlara abonelikler falan

Hepimize hayırlı olsun, bir sorum olacak ben mi göremedim bilmiyorum ama açtığım tüm konular ve yazdığım tüm cevapları göremiyorum. Nereden bakabilirim bunlara abonelikler falan

Zamanla düzeleceği söyleniyor.Sabah tekrar dene.

asigsasi

Üye
Arkadaşım,inan hiç iyi gelmedi gözüme.Yeni girdim siteye şoke oldum ya ne olmuş diye.

Edit:Eski site taraftarıyım.
aynen dostum bu bir kez daha söylüyorum kesinlikle m.maxicep.com yerine gelebilir mobile light ve pc görünümü tekrar aktif olmalıdır

Herkese eklenti verilmiş ben de limit 19,5 birisi 3 yazmış diye gördüm galiba. Herkesde farklı mı ? Aktiflik süresine göre mi veriliyor yoksa

izlenen konular yazan yere tıkla çıkıyor.