OttomaN TigeR Üye Dede' Alıntı: Evet kalite kokusu buralara kadar geldi Genişletmek için tıkla ... estağfurullah o bakımdan söylememiştim , neyse konuyu fazla meşgul etmeyelim
Dede' Alıntı: Evet kalite kokusu buralara kadar geldi Genişletmek için tıkla ... estağfurullah o bakımdan söylememiştim , neyse konuyu fazla meşgul etmeyelim
-Emre Üye görünüm çok güzel... ancak internet bağlantı hızı, kotası olanlar hiç düşünlmemiş ? mobile-light sürüm gibi bir şey entegre edilemez mi ? proxy kullanmak zorunda olduğum için mobil giriş yapamıyorum. (yanlış anlaşılmasın, operatör proxy değil.) ama yine de yenilik iyidir eski bir smiley kısayolu kullandım umarım çalışıyordur bunlarla da ilgilenilirse sevinirim
görünüm çok güzel... ancak internet bağlantı hızı, kotası olanlar hiç düşünlmemiş ? mobile-light sürüm gibi bir şey entegre edilemez mi ? proxy kullanmak zorunda olduğum için mobil giriş yapamıyorum. (yanlış anlaşılmasın, operatör proxy değil.) ama yine de yenilik iyidir eski bir smiley kısayolu kullandım umarım çalışıyordur bunlarla da ilgilenilirse sevinirim
KayraBey Üye A N D Y' Alıntı: iyi olmuş ama beğeniler konular fln ne olacak o problem Genişletmek için tıkla ... Problem yok hepsi geri gelecek inşallah.Çalışmalar devam ediyor.
A N D Y' Alıntı: iyi olmuş ama beğeniler konular fln ne olacak o problem Genişletmek için tıkla ... Problem yok hepsi geri gelecek inşallah.Çalışmalar devam ediyor.
OttomaN TigeR Üye Ozan, tapatalk'ın açılacağına ve mesaj sayılarının düzenlenmeye devam ettiğine dair önceki sayfalarda bilgi vermiş arkadaşlar.
Ozan, tapatalk'ın açılacağına ve mesaj sayılarının düzenlenmeye devam ettiğine dair önceki sayfalarda bilgi vermiş arkadaşlar.
asigsasi Üye OttomaN TigeR' Alıntı: İsa tam ben yazacaktım Genişletmek için tıkla ... bu mobil site olmuş m.maxicep.com yerine olur fakat masaüstü görünüm ve mobile light siz tam bi fiyasko olur.
OttomaN TigeR' Alıntı: İsa tam ben yazacaktım Genişletmek için tıkla ... bu mobil site olmuş m.maxicep.com yerine olur fakat masaüstü görünüm ve mobile light siz tam bi fiyasko olur.
Dumbledore Üye New Member diyor bana Abicim yazılım yerine tema değiştirseniz çok daha iyi olmaz mıydı ? Kaç yıllık üyeyim inanın çok yadırgadım.Üye olduğum imkanlarından çok şükür yararlandığım Maxicep nerede ?
New Member diyor bana Abicim yazılım yerine tema değiştirseniz çok daha iyi olmaz mıydı ? Kaç yıllık üyeyim inanın çok yadırgadım.Üye olduğum imkanlarından çok şükür yararlandığım Maxicep nerede ?
Kurtuluş40 Emekli Yönetici sabah hersey duzelcek arkadaslar ozaman gozden kacan olursa bildirisiniz simdi daha duzenleme yapiliyor. sabah ola hayrola
sabah hersey duzelcek arkadaslar ozaman gozden kacan olursa bildirisiniz simdi daha duzenleme yapiliyor. sabah ola hayrola
Ozan Admin Konu Sahibi Kurtuluş40' Alıntı: sabah hersey duzelcek arkadaslar ozaman gozden kacan olursa bildirisiniz simdi daha duzenleme yapiliyor. sabah ola hayrola Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle abi
Kurtuluş40' Alıntı: sabah hersey duzelcek arkadaslar ozaman gozden kacan olursa bildirisiniz simdi daha duzenleme yapiliyor. sabah ola hayrola Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle abi