Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

ozan abi ben operadan girdigimde haber kaynagına girerken haber beslemesi şu anda çalışmıyor diye hata alıyorum bunu nasıl önleyebilirim yada siteden kaynaklı birşeymi

asigsasi

Üye
kolay gelsin

Son düzenleme:
Tepkiler: Silinen Üye 2480407

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Opera Mini de artık Mobil stil ve masaüstü stile sorunsuz geçebilmektesiniz.

Tepkiler: mürteza16

Sorun masa üstü temada düzelmiş fakat mobil temada hâlâ xenForo resmi ile çıkıyor...

Kolay gelsin..

¯\_(ツ)_/¯ ಠ_ಠ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ಥ⌣ಥ

0MG90

Üye
iPad 2 - Chrome da forumu açıyorum mobil tema açılıyor. Masaüstü temaya geçiş yapıp giriş yapıyorum. Forumda geziyorum Chrome dan çıkıyorum. Başka bir şey açıyorum onu kapatıp Chrome a döndüğümde Maxicepten çıkış yapmış oluyor ve mobil temayla açılıyor. Sürekli masaüstü temayı seçmekten ve giriş yapmaktan bıktım artık. Düzeltebilir misiniz bunu?

chrome da Masa üstü site iste diye bir ayar var onu açarsan direk masa üstü tema açılır... Her defasında tekrar giriş hatası için çerezleri temizlemeyi deneyin... Aynı hataları safari veya farklı bir tarayıcıda da alıyormysunuz?

0MG90

Üye
Genelde Chrome kullandığım için diğerlerini bilmiyorum. Masaüstü isteyi yaptım sağ olun ama bu her seferinde giriş yapma ne yaparsam yapayım olmuyor.

Genelde Chrome kullandığım için diğerlerini bilmiyorum. Masaüstü isteyi yaptım sağ olun ama bu her seferinde giriş yapma ne yaparsam yapayım olmuyor.
Chromu tamamen kaldırıp yüklemeyi deneyin veya ayarları sıfırlayın...Bir şekilde her kapamada çerezleri temizleyecek şekilde ayarlanmış olabilir...Sorun sadece Maxicepte yaşanıyorsa site kaynaklı da olabilir...

0MG90

Üye
Dediklerinizi kaç kere yaptım olmuyor.

Baya değişmiş fazla renkli, göz yorucu. Yaşlanıyoruz

Tepkiler: Ozan
bu operadan ne yaptiysam olmuyo mobil siteye gecmiyo ya