yaren_dede Üye Konu Sahibi Resimler nvg olduğu için düzenleme vakit alıyor biraz ama düzenlenir yani zor iş değil - - - Eklendi - - - asigsasi' Alıntı: anladım dostum yabancılar da bu ara durgun ne varsa ruslar da var Genişletmek için tıkla ... Bu ayna widgetinda mif dosyası varmış, geçende pc den baktım görememiştim yarın başka bir iconla değiştiririm onuda
Resimler nvg olduğu için düzenleme vakit alıyor biraz ama düzenlenir yani zor iş değil - - - Eklendi - - - asigsasi' Alıntı: anladım dostum yabancılar da bu ara durgun ne varsa ruslar da var Genişletmek için tıkla ... Bu ayna widgetinda mif dosyası varmış, geçende pc den baktım görememiştim yarın başka bir iconla değiştiririm onuda
ibayram59 Üye Abi eline sağlık.rica etsem orjinal sis olanını paylaşırmısın bu widgetin.bende yüklü değil bir türlü bulamadımda. Buldum abi güzel oldu teşekkürler
Abi eline sağlık.rica etsem orjinal sis olanını paylaşırmısın bu widgetin.bende yüklü değil bir türlü bulamadımda. Buldum abi güzel oldu teşekkürler
yaren_dede Üye Konu Sahibi biliyorum yaptım onuda ama toggle olarak yaptım üstündeki yazıyı kaldırmak lazım