KaraKral1907
Üye
-
Konu Sahibi
-
Hayırlı uğurlu olsun.Güle güle kullan aynen ne kadara mal oldu buARKADAŞLAR YENİ LAPTOP ALDIM HERKES HAYIRLI OLSUN DESİN)
HAYALİNİ KURDUĞUM PC YE SONUNDA ULAŞTIM ALDIKTAN SONRA ÜSTÜNE BİRAZ BİŞEYLER BEN KATTIM.
BAKIN BAKALIM ORTAYA NASIL BİŞEY ÇIKMIŞ
MSI CE70 APACHE
CORE İ7 2.5 GHz Turbo İle 3.5 GHz
RAM 8+8=16 GB DDR3 1600 MHz
ÖN BELLEK 6 MB
HDD 3 TB
SSD 250GB
EKRAN KARTI nVİDİA GTX 850M 2 GB DDR5
EKRAN 17*3
BEN BU LAPTOPA AŞIK OLDUM SONUNDA BENİM OLDU
Laptopmu masaustümü yahu?Arkadaşalar pc yi 2500 e aldım
ekstra oalrak +8gb ram 200tl, 250gb ssd 500tl +2tb hdd 150tl
biraz masraflı oldu ama güzell oldu
inş uzun ömürlü olur
laptop kardeşimLaptopmu masaustümü yahu?
oyun için fırsatım olmadı sadece göz gezdirdim o kadar ama gta 5 en yüksek ayarlarda mükemmel görüntü var3 Bin lira temiz aslında. Gta 5 dir falan çalıştırır demi hocam bu makine. Bende ps4 mu pc mi diyorum bu yaz alacağım. 3 Bin bütçe ayırdım
ilk fırsatta atıcam akrdeşim şu an işteyim laptop evde akşama atarım artıkHayirli olsun da kafam karıştı bir görsel leri görebilirmiyiz.
sağolun teşekkürler öyle bişey bende duydum bakalım kullandıkça görücezHayırlı olsun dış metal kısımlar oldukca fazla el izi bırakıyor ve oldukca zor çıkıyor bunun dışında sıkıntısı yok cihazın
masaüstü laptoptan ucuza gelirki aynı fiyata birazdaha iyisi toplayabilirsin masaüstündeHocam pc yi merakla bekliyoruzbu fiyata daha iyi bir masaüstü toplama imkanı olur mu sence?
markası MSI, eski parça olarak sadece hdd var onu da harici olarak usb ile flash bellek niyetine kullanıyorum diğerlerini zaten direk ekledim bişey sökmedenallah allahmarkası neydi veya eski parçaları naptın
monster değil herhalde
Tamam anladım bu MSI'nın hangi modeli?sağolun teşekkürler öyle bişey bende duydum bakalım kullandıkça görücez
masaüstü laptoptan ucuza gelirki aynı fiyata birazdaha iyisi toplayabilirsin masaüstünde
markası MSI, eski parça olarak sadece hdd var onu da harici olarak usb ile flash bellek niyetine kullanıyorum diğerlerini zaten direk ekledim bişey sökmeden
MSI CE70 apacheTamam anladım bu MSI'nın hangi modeli?
TeşekkürlerMSI CE70 apache
Peki türkiyeden aldın değilmi benimde alma planım varsa böyle birşeyMSI CE70 apache
ürün Türkiye garantili ama ben sıfır almadım sıfırı pahalı geldi 3900 civarıydı 1 aylık bir araştırma sonunda 5 ay kullanılmış temiz bir cihaz buldum günlerce süren pazarlıklar sonucu 2500e aldımTeşekkürler
Peki türkiyeden aldın değilmi benimde alma planım varsa böyle birşey
Link varsa atarsan sevinirim
ici boş olarak almıssın.İntertte bakıyorum yoktaürün Türkiye garantili ama ben sıfır almadım sıfırı pahalı geldi 3900 civarıydı 1 aylık bir araştırma sonunda 5 ay kullanılmış temiz bir cihaz buldum günlerce süren pazarlıklar sonucu 2500e aldım
gibi gibiici boş olarak almıssın.İntertte bakıyorum yokta
evet fiyatı bende uygun buldum baya inş uzun ömürlü sıkıntı çıkartmadan daha fazla masraf çıkartmadan kullanabilirizBende baktım fiyatları çok yüksek valla çok iyi bulmuşun Hocam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?