Yeni bir telefon :)

emreli01

Üye
Htc one x plus al hacı :-)

HeavyXS

Üye
Tasarım diyorsan sony. Sen de aynı benim gibisin htc ya da sony hariç uzak duruyorsun. Nokia zararı yoktur sadece işletim sistemi olarak yetişemedi garibim . 1000 liraya bence telefon yenileme derim . Xperia z ve s4 elbet düşecek diye düşünüyorum onlar düşsün sen para biriktir .S4 ün ram herhalde benim telefonun ramin 3 katıdır ( 1 gb nin 634 ü veriyor, onun da 300-350 yi tel yiyor . 600 olarak aldım ram i , s4 de 1800 vardır ) sonyler sağlamlık iyi ama güncelleme sıkıntı işte. htc desire sv geçti elime bi ara. fena değil . hatta 768 ramli cihaz benim 1 gb liden çok rame sahip . ama işte kamera , ekran falan benim tel geçiyor da , ben 1250 aldım o 700 . Htc de güzel yani sony yerine htc tavsiye ederim . Gene de biraz bekle derim .

Invoke

Üye
Aslında beklenilebilir... Ama şunu söyleyim: SP elindeki telefona on basar. Ama şu var: 1250lira eder mi? Nasıl bir ülkeyse vergisi çok fiyatlar yüksek, biz de biraz düşkünüz, değiştirmek istiyoruz, hep bize giriyo hep bize giriyo...

- - - Eklendi - - -

One S'e baktım da kötü değil. Ama SP'yi tercih ederim. Fiyatı da çok fark yok.

Tepkiler: CasuS_87

CasuS_87

Üye
    Konu Sahibi
Htc one x plus al hacı :-)

o kadar para yok kardeş olsa hiç düşünmez alırdım

- - - Eklendi - - -

Aynen dediğin gibi sony ve htc den başka istemiyorum Zaten acelem yok ağustos sonu gibi alırım büyük ihtimal .. bakalım o zamana neler olacak

- - - Eklendi - - -

3 ay kadar vaktim var Bakalım o zamana fiyatlar ne olacak Sp gerçekten tasarım olsun özellikler olsun beni karşılar Fiyatı biraz daha düşse çok iyi olcak

Invoke

Üye
Ağustos sonuna çok var, Çok şey değişir... Rahat ol, işine bak o zaman düşünürüz Almadan bana pm atabilirsin, istersen*

fk555897

Üye
1200 TL'ye Hepsiburada.com'da LG Nexus 4 var.

Xperia SP derim

emreli01

Üye

one x plus ikinci el ne kadar ki ??