huri$ Üye saygisizlik yapanlara cocuklarina $iddet uygulayanlara bide espri yaptigini zannedip konu$anlara
EroL Emekli Yönetici bi kere yardım ettim diye beni beleş pc tamircisi gibi görenlerden gıcık alıyorum
Mustafa Dümen Üye arkadaşlarla gezerken hepsi birden birşeyler ısmarla gibi yüklenmeleri gibi tavırlara çok gıcık oluyorum
arkadaşlarla gezerken hepsi birden birşeyler ısmarla gibi yüklenmeleri gibi tavırlara çok gıcık oluyorum
Praetor Emekli Yönetici Bir şey değilken kendini bir şey, bir şeyken kendini hiçbir şey gibi gösterenlere; olduğu gibi görünmeyen, göründüğü gibi olmayanlara...
Bir şey değilken kendini bir şey, bir şeyken kendini hiçbir şey gibi gösterenlere; olduğu gibi görünmeyen, göründüğü gibi olmayanlara...
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Konu Sahibi Eşçinsellere gıcık olurum ... Hatta nefret ederim hepsinden ...
Catty Emekli Yönetici TuRkiShCowboy' Alıntı: Eşçinsellere gıcık olurum ... Hatta nefret ederim hepsinden ... Genişletmek için tıkla ... Olabilir , Zaten onlarda böyle düşünenlerden Nefret ederler
TuRkiShCowboy' Alıntı: Eşçinsellere gıcık olurum ... Hatta nefret ederim hepsinden ... Genişletmek için tıkla ... Olabilir , Zaten onlarda böyle düşünenlerden Nefret ederler
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Konu Sahibi Neden sürekli onları savunuyorsun benim için çok büyük bir kayıp benden nefret etmeleri
Catty Emekli Yönetici TuRkiShCowboy' Alıntı: Neden sürekli onları savunuyorsun benim için çok büyük bir kayıp benden nefret etmeleri Genişletmek için tıkla ... Seni kaybetseler ne olur be , zaten nefret ediyorlar , ayrıca ben savunurum cnm istediğini istediğin kşşiye söyle
TuRkiShCowboy' Alıntı: Neden sürekli onları savunuyorsun benim için çok büyük bir kayıp benden nefret etmeleri Genişletmek için tıkla ... Seni kaybetseler ne olur be , zaten nefret ediyorlar , ayrıca ben savunurum cnm istediğini istediğin kşşiye söyle