Revengeful
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
O kim
Eyt hakkı elinden alınmışHarun abi o kadar genç değil
Emekli olmaya yanaşmamış çalıştırmazlar belki geri diye garantici adamın hali başka oluyor canımEyt hakkı elinden alınmış
Makineden anlıyorsa, geri gelmesinde bir sakınca yokEmekli olmaya yanaşmamış çalıştırmazlar belki geri diye garantici adamın hali başka oluyor canım
Hangi makinedenMakineden anlıyorsa, geri gelmesinde bir sakınca yok
Hindi yolma makinesiHangi makineden
Makineye ne hacet yeğenim hindi olsun da ben kendi ellerimle yolarımHindi yolma makinesi
Sen ne anladın ?Hangi makineden
Kendini gercek hayattan soyutlayıp, diğer bir değişle toplumu suçlamak fayda getirmez, zarar getirir, zararlı kişiler tarafından kullanılmaya potansiyel hale gelirsin. Maalesef günümüzde bu sana özel bir durum değil, milletin aklı feci şekilde bulandırılmış durumda, bunu ilerleyen günlerde daha fazla görmeye başlayacağız gibi görünüyor, maalesefForumda hindi var
Köyde de var
Büyük şehirde yok
Olsa da canlı hindi yok
Sadece köyde hindi gördüm
ama ne yakaladım ne de yedim
O zamanlar çocuktum
Dünya dışı bi hayat yaşıyordum
Kendime kendimce sadece kendim ve kendimin seçmiş olduğu
Gerçek hayattan bağımsız
bi hayat yaşıyordum
Biliyorumzararlı kişiler tarafından kullanılmaya potansiyel hale gelirsin. Maalesef günümüzde bu sana özel bir durum değil
Hindi varMakineye ne hacet yeğenim hindi olsun da ben kendi ellerimle yolarım
Nerde lütfen söyleyinHindi var
Biraz ağır konuşmam gerekiyor, alemin enayisi sen misin yahu ? Öleceksen kendi ülken için öl, ancak yazdıklarına bakılırsa burayı değil, orayı vatan görüyorsun, insan hangi ülke için ölmek isterse, vatanı orasıdır.Biliyorum
Maaalesef ki Çok doğru
Herkes için geçerli
İşte bu yüzden Afganistana gitmek istiyorum bir tek orda rahat edebilirim
Ya da suriye de (rusların)
paralı askeri de olmak vardı
Hem para hem ölüm garanti
Bana başka seçenek bırakmadı
bazı insan müsveddeleri
Yana kavrula piştim de anca oldum
Ama yine de kötü ikiyüzlü olamadım
günleri sayıyorAyrıca forumda son 1 ayın kaldı, 2025 de yokum dedin.
Parayı kim verirse (Rusya ve islam ülkeleri dışında hiçbir devlet için savaşmam) ben onun için savaşırımalemin enayisi
Karar değiştirdim yine her zamanki gibigünleri sayıyor
Kendisi gün verdi, yılbaşında 🦃 yok.günleri sayıyor
Ne diyelim, Allah hidayete erdirsin.Parayı kim verirse (Rusya ve islam ülkeleri dışında hiçbir devlet için savaşmam) ben onun için savaşırım
Beleşe kullanılmak hiç cazip değil
Karar değişmiyor, hem zaten yıl başında 7. seneKarar değiştirdim yine her zamanki gibi
7 yılımı doldurmadan gitmicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?