Anıl Umut
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Tek parça.Fakat daha sonra + 2gb daha ekleyecembenm gözüme çarpan bi ekran kartı oldu onun yerine aynı fiyata daha performanslı bi kart alabilirdin bide Ram 1+1 gb mi 2gb mi 1+1 den daha iyi verim alınır.
Teşekkürlerben senin yerine 35 milyarlık macı alırdım
--------------- Ekleme ---------------
ama olsun güle güle kullan
Fiyat kafama çok takıldı..fiyatı gerçekten fazla olmuş
işlemci seçimini çok beğendim ama
ekran kartı biraz zayıf sanki
ÇiftFiyat Biraz yüksek kalmış sanki ram girişini merak ettim kaç tane giriş var ?
Yukarıda da yazdım,tek parça 2 gbE peki 1+1 GB mi kullanıon yoksa tek girişimi kullanıyosun 2GB olarak arkadaşın dediği gibi 1+1den daha iyi verim alırsın
fiyatı gerçekten fazla olmuş
işlemci seçimini çok beğendim ama
ekran kartı biraz zayıf sanki
Bu da güzel sistem özellikle de ekran kartının 256 bit olması,fakat 700 lira çıkmıyor fiyat 800 küsür oluyorFiyatı Biraz Pahalı Daha iyi bi Sistem Toplayabilirdin
Mesala
İŞLEMCİ AMD PHENOM II X2 550 (3.1 Ghz ) 7MB AM3
ANAKART ASUS M4A785T-M 785 G DDR3
BELLEK 2GB DDR3 KİNGSTON 1600 MHZ
EKRAN KARTI AXLE 9600 GT ( 256 ) BİT 1 GB DDR2 HDTV 16X
SABİT DİSK 320 GB SAMSUNG 7200 SATA2 16 MB
KASA AOPEN QF50 G02 ATX KASA 350 W
Bu kasanın acamadı oyun program yanı kısacası yapamadı herhangı bısey yok FİYAT OLARAK 700 TL Peşin
Eh yani sonuçta profesyonel bir amaç için kullanmayacağım.Bir proje felan da çizmeyeğim.24 saat photoshopun açık olduğu oyunların oynandığı bir bilgisayarda olmayacakDonanımları inceledim ileriye dönük sadece işlemci yeterli geldi bana.Onun dışında anakartta çok cimrilik yapmışsın.Fiyatı bana biraz fazla geldi.Ayrıca hangi amaçla kullanacağında önemli tabi.
Eyvallah,sağol.Ozaman bu yeterli olur.Hayırlı olsun Anılım.
Yok yok pek yapmaz kötü değilekran kartı biraz düşükoyun falan oynarsan sana sıkıntı yaratır bazı oyunlarda
Teşekkür ediyorum.Bence günümüze göre güzel bir bilgisayar almışsın..Fiyatı da donanımsal özelliklere bakacak olursak gayet normal..Güle güle kullan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?