Yeni Arayüz TouchWiz Nature UX 2.0 Hakkında

PriZm

Üye

akıllı döndürme açık iken zaten ana menüde dönmüyor ki istersen seni TeamViewer QuickSupport üzerinden cihaza sokabilirim ?

Tamam eve dönünce telefonunda teamviewer aç bakalım kendi telefonumdan başka telefonu kontrol etmek nasılmış

Tamam eve dönünce telefonunda teamviewer aç bakalım kendi telefonumdan başka telefonu kontrol etmek nasılmış

şu anda evdeyim zaten ama telefondan telefona girilmiyor diye biliyorum

al yindede ID'yi yazayım : 895 923 228

PriZm

Üye
Cümleyi yanlış kurmuşum eve dönünce derken kendimi kastetmiştim şuanda hastanedeyim

Cümleyi yanlış kurmuşum eve dönünce derken kendimi kastetmiştim şuanda hastanedeyim

geçmiş olsun hayırdır ? ben 12:00 gibi evden çıkacağım ve akşam üzeri kaç gibi dönerim bilemiyorum sen kaç gibi müsait olursun ?

PriZm

Üye

geçmiş olsun hayırdır ? ben 12:00 gibi evden çıkacağım ve akşam üzeri kaç gibi dönerim bilemiyorum sen kaç gibi müsait olursun ?

MR, Kan tahlili, tomografi vs.

Sonuç ise tiroidler max temposundan hızlı çalışıyormuş.Sorun var yada yokmu bilmiyorum ama normal yaşamaya devam

PriZm

Üye
Ben müsait oldugumda bu konuya yazarım

MR, Kan tahlili, tomografi vs.

Sonuç ise tiroidler max temposundan hızlı çalışıyormuş.Sorun var yada yokmu bilmiyorum ama normal yaşamaya devam

sen galaxy s'e overclock yaparken yanlışlıkla kendine'de overclock yapmışsındır şaka bir yana geçmiş olsun,kilolumusun peki ?

- - - Eklendi - - -

Ben müsait oldugumda bu konuya yazarım

tamam kardeşim,ben 17:00'dan önce eve gelemem yalnız

PriZm

Üye

sen galaxy s'e overclock yaparken yanlışlıkla kendine'de overclock yapmışsındır şaka bir yana geçmiş olsun,kilolumusun peki ?

- - - Eklendi - - -

tamam kardeşim,ben 17:00'dan önce eve gelemem yalnız

Tam tersine.Geçen yıla göre 5-8 kilo daha hafifim

PriZm

Üye
Neyse konumuz sağlık değil

PriZm

Üye
Telefondan kontrol etmeye çalışıyorum biraz zor

PriZm

Üye
şimdi pc yi açtım daha kolay olacaktır S-Pen biraz sönük kaldı bu durum için