Enes Üye Sagopa Kajmer' Alıntı: bi iftar yapalım abi bu ramazan Genişletmek için tıkla ... Bursadayım ben ama şimdi. Memlekete uğramam zor
Sagopa Kajmer' Alıntı: bi iftar yapalım abi bu ramazan Genişletmek için tıkla ... Bursadayım ben ama şimdi. Memlekete uğramam zor
Haluk. Üye Telefona indirip dinledim son bolumlere dogru guzel olmus ama cok yuksek sesle nefes aliyosun.
OPC Üye Metin sesin güzelmiş benim telefon kutu açılımında boru gibi çıktı severek yapıyorsun kardeşim devam et olucak bu iş
Metin sesin güzelmiş benim telefon kutu açılımında boru gibi çıktı severek yapıyorsun kardeşim devam et olucak bu iş
Metin MF Üye Konu Sahibi TheFenomen' Alıntı: Bursadayım ben ama şimdi. Memlekete uğramam zor Genişletmek için tıkla ... kışın yaparız abi bi buluşma - - - Eklendi - - - Haluk.' Alıntı: Ben sarki yapsam soyleyemem cunku sesim ince anca yazar satarim. Veya burada paylasirim. Genişletmek için tıkla ... rapte ses ön planda değil ki o daha kalınlaşır kardeşim - - - Eklendi - - - OPC' Alıntı: Metin sesin güzelmiş benim telefon kutu açılımında boru gibi çıktı severek yapıyorsun kardeşim devam et olucak bu iş Genişletmek için tıkla ... inşallah
TheFenomen' Alıntı: Bursadayım ben ama şimdi. Memlekete uğramam zor Genişletmek için tıkla ... kışın yaparız abi bi buluşma - - - Eklendi - - - Haluk.' Alıntı: Ben sarki yapsam soyleyemem cunku sesim ince anca yazar satarim. Veya burada paylasirim. Genişletmek için tıkla ... rapte ses ön planda değil ki o daha kalınlaşır kardeşim - - - Eklendi - - - OPC' Alıntı: Metin sesin güzelmiş benim telefon kutu açılımında boru gibi çıktı severek yapıyorsun kardeşim devam et olucak bu iş Genişletmek için tıkla ... inşallah
Metin MF Üye Konu Sahibi Haluk.' Alıntı: Telefona indirip dinledim son bolumlere dogru guzel olmus ama cok yuksek sesle nefes aliyosun. Genişletmek için tıkla ... o doğru - - - Eklendi - - - Haluk.' Alıntı: Napmam gerek. Genişletmek için tıkla ... yaz sakla
Haluk.' Alıntı: Telefona indirip dinledim son bolumlere dogru guzel olmus ama cok yuksek sesle nefes aliyosun. Genişletmek için tıkla ... o doğru - - - Eklendi - - - Haluk.' Alıntı: Napmam gerek. Genişletmek için tıkla ... yaz sakla
Haluk. Üye Sagopa Kajmer' Alıntı: o doğru - - - Eklendi - - - yaz sakla Genişletmek için tıkla ... Peki.
Enes Üye Sagopa Kajmer' Alıntı: kışın yaparız abi bi buluşma - - - Eklendi - - - rapte ses ön planda değil ki o daha kalınlaşır kardeşim - - - Eklendi - - - inşallah Genişletmek için tıkla ... Aykut sen ben olsun artık ya
Sagopa Kajmer' Alıntı: kışın yaparız abi bi buluşma - - - Eklendi - - - rapte ses ön planda değil ki o daha kalınlaşır kardeşim - - - Eklendi - - - inşallah Genişletmek için tıkla ... Aykut sen ben olsun artık ya
Metin MF Üye Konu Sahibi TheFenomen' Alıntı: Aykut sen ben olsun artık ya Genişletmek için tıkla ... aynen, sen bana araba kullanmayı öğretcen dimi
TheFenomen' Alıntı: Aykut sen ben olsun artık ya Genişletmek için tıkla ... aynen, sen bana araba kullanmayı öğretcen dimi
Enes Üye Sagopa Kajmer' Alıntı: aynen, sen bana araba kullanmayı öğretcen dimi Genişletmek için tıkla ... Allah izin verirse
Sagopa Kajmer' Alıntı: aynen, sen bana araba kullanmayı öğretcen dimi Genişletmek için tıkla ... Allah izin verirse
Metin MF Üye Konu Sahibi TheFenomen' Alıntı: Allah izin verirse Genişletmek için tıkla ... taaa sömestrde öğretcem dedin
Joker Emekli Yönetici Dinledim,acemi olarak bu işi yapıyorsun ve severek yapıyorsun.Bu yüzden kendini geliştirebileceğine inanıyorum.
Dinledim,acemi olarak bu işi yapıyorsun ve severek yapıyorsun.Bu yüzden kendini geliştirebileceğine inanıyorum.
Enes Üye Sagopa Kajmer' Alıntı: taaa sömestrde öğretcem dedin Genişletmek için tıkla ... dedim evet haklısın
Metin MF Üye Konu Sahibi Joker' Alıntı: Dinledim,acemi olarak bu işi yapıyorsun ve severek yapıyorsun.Bu yüzden kendini geliştirebileceğine inanıyorum. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler burak - - - Eklendi - - - TheFenomen' Alıntı: dedim evet haklısın Genişletmek için tıkla ... ne zaman geliyon sakarya'ya
Joker' Alıntı: Dinledim,acemi olarak bu işi yapıyorsun ve severek yapıyorsun.Bu yüzden kendini geliştirebileceğine inanıyorum. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler burak - - - Eklendi - - - TheFenomen' Alıntı: dedim evet haklısın Genişletmek için tıkla ... ne zaman geliyon sakarya'ya
Metin MF Üye Konu Sahibi TheFenomen' Alıntı: tam tarih veremem ama şöyle daha sağlam 3 ay var gibi Genişletmek için tıkla ... bursa uzak mı yav atla gel
TheFenomen' Alıntı: tam tarih veremem ama şöyle daha sağlam 3 ay var gibi Genişletmek için tıkla ... bursa uzak mı yav atla gel
Enes Üye Sagopa Kajmer' Alıntı: bursa uzak mı yav atla gel Genişletmek için tıkla ... bursada öte bi 80 m daha gidyom daha yeni geldim sıkıntı orda
Sagopa Kajmer' Alıntı: bursa uzak mı yav atla gel Genişletmek için tıkla ... bursada öte bi 80 m daha gidyom daha yeni geldim sıkıntı orda
Metin MF Üye Konu Sahibi TheFenomen' Alıntı: bursada öte bi 80 m daha gidyom daha yeni geldim sıkıntı orda Genişletmek için tıkla ...
TheFenomen' Alıntı: bursada öte bi 80 m daha gidyom daha yeni geldim sıkıntı orda Genişletmek için tıkla ...
Enes Üye Sagopa Kajmer' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Wonderla anca Hatta 1-2 foto da çektim arabaya Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bunlar iznikten geçerkene Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bu da köyde dinlenirkene
Sagopa Kajmer' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Wonderla anca Hatta 1-2 foto da çektim arabaya Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bunlar iznikten geçerkene Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bu da köyde dinlenirkene