Yazılım Güncelleme Sonrası Dili Türkçe Yapmak - Dilin İngilizce Olmasına Çözüm

arkadaşlar o kadar çok soru yazmışsınız ki gerçekten bilen adam bu kadar sorunun içinden bulup cevap veremiyor.
soru şu 6300 7.0 sürümüne yükselttim ing. oldu. nns den dil kodunu değiştirdim bu sefer de en son sürümde diyerek sadece çık tuşuna bastırıyor. bu aşamada nasıl türkçeleştirmek gerekir. ne kadar forum gezdiysem bi cevap bulamadım. yardımı olan arkadaşa şimdiden çok teşekkürler.

bu sorunu yaşşayan birçok arkadaşa da yardımı olur diye düşünütorum...

Bende de aynı sorun oldu bide telefon imei scan yapmıyor diyen arkadaşlar programın son sürümünü kursn

bende nokia 6220 classic var versiyon güncellemesi yaptım ingilizce oldu telefonu türkçe yapmam lazım türkçe dil kodunu bilen varmı

--------------- Ekleme ---------------

6220c türkçe kodu lazım

--------------- Ekleme ---------------

6220c türkçe kodu lazım

Kardeş 6220c için türkçe Product Kodları
0556392 EURO2 BLACK CYAN TURKEY
0556998 EURO2 PLUM TURKEY
hangisini istersen onu yükle.

azat90

Üye
bilgi verdiğin için sağol. ama bir sorun var? çünkü ben güncellemeyi yaptıktan sonra senin yazını okudum.telefondaki dil şu an ingilizce.başka bildiğin bir yol varsa ilet?????????????

metka78

Üye
Arkadaşım slm. Bendede 6500 silede var güncelleme yaptım tr gitti ama ekliyemiyorum.
Bu söylediğiniz programı kurduğumda işlemi anlattığın gibi yapıyorum ama Open Diamond...Error! hatası verip duruyo acil yaprdım

Ya kardeşim , hepiniz aynı şeyi anlatıyorsunuz ama bir kişi de çıkıp , şu " REINSTALL seçeneği görünmüyor , ne yapacaz bu durumda ? " sorusuna cevap veremiyor. Takıldık bu noktada. Halbuki , kurulum sırasında bi dil seçeneği imkanı verse bu NOKIA , ne olur sanki ? Allah belasını versin bu NOKIA nın diyorum. Başka da bi şey demiyorum...

ennes2

Üye
arkadaslar simdi ben yazılımı güncelledim ingilizce oldu nemesisten sonra bi daha mi guncelleyecem

Occ

Üye
bende n73 me yazılım güncelleştirmiştim ing olmuştu ben de servise yolladım tam tamına 80 ytl verdim keşke buraya daha önce baksaydım(((((

egeli035

Üye
arkadaşlar nokia 3120 classic türkiye product kodunu bulamıyorum yardım lütfen..!

arkadaşlar nemesis eger teli görmüyor error hatası veriyorsa en güncel nemesis sürümünü yükleyin ve kurduktan sonra simgesinin üzerinde sağ tıklayın özellikler uyumluluktan windows 98 /me yi secin görüyor ben denedim oldu..
telim 6500 slide modeline en son güncel v08.30 yazılımını yükledim nemesis proğramında kod olarak 0556214 yazdım..su an türkçe kullanıyorum...slmlar...

kostofer

Üye
3120 c türkçe dil kodunu bilen var mı ??

tibet53

Üye
Arkadaşlar biri bana nokia 5700 ün türkçe dil desteği kodunu verebilir mi? 3 gündür arıyorum nette. Bulamadım.

kardes 12345 dir okod benım arkıye oyle yapmistık

tibet53

Üye
Yok canım 123456 falan değil. 05 ile başlayan bataryanın altında yazan bir kod. Ama benim tel türkiyeden alınmadığı için uptade yapınca türkçe dil seçeneği gitti. OI yüzden uptade yapınca türkçe dil seçeneği gitmeyen bir arkadaştan ricam bataryasının altındaki kodu yazabilir mi? Ancak tekrar öyle türkçeye çevirebilirim. Nokaia 5700

kardes senin 5700 kullanan arkın yokmu sor onlara nette bulman imkansız 012345 olmuosa ayarlardan dılı değistir olmadı tele formatt attır kardes telefoncuya gotürr

egeli035

Üye
arkadaşlar 3120c kvk türkçe dil kodu *****0559062******* dır.iyi eğlenceler.

nokia 5320 xpress music in kodunu gönderirsen sevinirim forum ve emek için teşekkürler

kose32

Üye
samsung lar icin dil degistirme imkani varmi acaba g810 icin

önce ellerinize sağlık benim n73 music edition telefonumun kodunuda bulabilirmisiiniz