Yazılım Güncelleme Kontrolü Nasıl yapılır

Konu Sahibi
Yazılım Güncelleme Kontrolü Nasıl yapılır
Arkadaşlar forumda çoğu arkadaşımız soruyor benim versiyonum yeni mi eski mi diye. Telefonlarında yüklü versiyonu ögrenmek için öncelikle *#1234# tuşlayıp bekliyoruz ve ekranda telefonumuzda yüklü yazılımın versiyonu geliyor. Bizim için önemli olan <SW VER> bilgisidir.

Örnek: S8500XXJH3 (S8500_XX_J_H3)
S8500 - Telefon modeli
XX - Dil version code (XX dil paketi Avrupa ve Türkiye için bu versiyon gerekli. XX Paketi en hızlı güncellenen versiyondur. Ancak telefonunuzda şu versiyonlarda olabilir. AZ JV BD MY PO )
J - Yıl kodu
H - Ay kodu

Yıl kodları:
H = 2008
I = 2009
J = 2010
K = 2011
L = 2012

Ay kodları:
A = ocak
B = şubat
C = Mart
D = Nisan
E = Mayıs
F = Haziran
G = Temmuz
H = Agutos
I = Eylül
J = Ekim
K = Kasım
L = Aralık

Tepkiler: kimliksiz123, uNdeRqr0unD, burakburti ve 5 diğerleri

ChavRash

Emekli Yönetici
Faydalı konu. Teşekkürler.

Tesekkurler kardes faydali bir paylasim

az1986

Üye
peki dil konusunu nasil orgene biliriz xx turkce varda baska diller nasil orgenilecek????

ee bunu yaptık nolacak şimdi benimki s8500jvje6 bunun hangi güncelleme olduğunu nasıl anlıyacağız

bilgi için sağol, faydalı oldu.

jvjl3 bu jv hangi dil grubu acaba

BENİM TELEFONDA s8530buka2 yazıyor.Bu nedemek anlamadım....

fullwar

Üye
Bu bilgileri telefonunuzun ayarlar bölümü telefon hakkındadan bulabilirsiniz. Bada 2.0 gelmek üzere ve konularda ufak bir temizlik yapmak faydalı olur. Konuyu aşağı alıyorum.

slm tlf nasıl bir fikir verebilirsiniz kies pc programında şu yazıyor geçerli yazılım sürümü8500xxjıd/s8500Oxajıd(vau) ve üstünde cihazınız kies aracılığıyla yazılım yüksetmesini desteklemiyor cvp verirseniz m.o tşkler
yani güncellmi değilmi?

kardeş sanırım senin telefon spot yani yurt dışından gelme
oyleyse eğer kiesten gncelleyemezsın
bu konuya bak ml ile yuklemen gerekiyor
http://www.maxicep.com/bada-os-gene...n-cikan-fwler-ve-yukleme-anlatimi-576228.html