minoo Üye Revengeful' Alıntı: Ne ya Hapse gitmedi ya Askere gitti, özleyeceğiz bizde Genişletmek için tıkla ... biraz haber izle Mert.yaşın gereği davran!
Revengeful' Alıntı: Ne ya Hapse gitmedi ya Askere gitti, özleyeceğiz bizde Genişletmek için tıkla ... biraz haber izle Mert.yaşın gereği davran!
Burak Üye greenmile' Alıntı: üniversite okumuyacak mısın? bu arada adam sanki ölmeye gitti üzülüpte adamında moralini bozmayın Genişletmek için tıkla ... geldikten sonra düşünüyorum eğer öyle bir imkan varsa.
greenmile' Alıntı: üniversite okumuyacak mısın? bu arada adam sanki ölmeye gitti üzülüpte adamında moralini bozmayın Genişletmek için tıkla ... geldikten sonra düşünüyorum eğer öyle bir imkan varsa.
greenmile Üye !!Burak!!' Alıntı: geldikten sonra düşünüyorum eğer öyle bir imkan varsa. Genişletmek için tıkla ... var ama askerden sonra sınavı kazanman zor malum kafa uçuyor pek çoğunda
!!Burak!!' Alıntı: geldikten sonra düşünüyorum eğer öyle bir imkan varsa. Genişletmek için tıkla ... var ama askerden sonra sınavı kazanman zor malum kafa uçuyor pek çoğunda
Burak Üye greenmile' Alıntı: var ama askerden sonra sınavı kazanman zor malum kafa uçuyor pek çoğunda Genişletmek için tıkla ... o şekilde daha rahat olacagıma inanıyorum.Askerliği aradan çıkarıcam hemen
greenmile' Alıntı: var ama askerden sonra sınavı kazanman zor malum kafa uçuyor pek çoğunda Genişletmek için tıkla ... o şekilde daha rahat olacagıma inanıyorum.Askerliği aradan çıkarıcam hemen
greenmile Üye !!Burak!!' Alıntı: o şekilde daha rahat olacagıma inanıyorum.Askerliği aradan çıkarıcam hemen Genişletmek için tıkla ... çıkarma olum ata koruyor memleketi üniversiteyi oku sonra gidersin
!!Burak!!' Alıntı: o şekilde daha rahat olacagıma inanıyorum.Askerliği aradan çıkarıcam hemen Genişletmek için tıkla ... çıkarma olum ata koruyor memleketi üniversiteyi oku sonra gidersin
Burak Üye greenmile' Alıntı: çıkarma olum ata koruyor memleketi üniversiteyi oku sonra gidersin Genişletmek için tıkla ... o gün gelsin konu açıp size danışcam
greenmile' Alıntı: çıkarma olum ata koruyor memleketi üniversiteyi oku sonra gidersin Genişletmek için tıkla ... o gün gelsin konu açıp size danışcam
greenmile Üye !!Burak!!' Alıntı: o gün gelsin konu açıp size danışcam Genişletmek için tıkla ... bekliyorum
Kobra_FighterTR Üye minoo' Alıntı: biraz haber izle Mert.yaşın gereği davran! Genişletmek için tıkla ... Aklınıza Kötü Şeyler Getirmeyin Getirmeyelimki Kötü Birşey Olmasın Değilmi
minoo' Alıntı: biraz haber izle Mert.yaşın gereği davran! Genişletmek için tıkla ... Aklınıza Kötü Şeyler Getirmeyin Getirmeyelimki Kötü Birşey Olmasın Değilmi
van_hoijdonk Emekli Yönetici Sanırsam ki seneye bu dönem de ben de gidicem, yüksek lisans vs durumuna göre... Hatırlamam kötü oldu.
Sanırsam ki seneye bu dönem de ben de gidicem, yüksek lisans vs durumuna göre... Hatırlamam kötü oldu.
Necmati Üye Revengeful' Alıntı: Ne ya Hapse gitmedi ya Askere gitti, özleyeceğiz bizde Genişletmek için tıkla ... Aynen yaa.. Gidip gelcek insallah
Revengeful' Alıntı: Ne ya Hapse gitmedi ya Askere gitti, özleyeceğiz bizde Genişletmek için tıkla ... Aynen yaa.. Gidip gelcek insallah
Revengeful Emekli Yönetici Aslanlar gibi gitti iste Umarım hiçbir sorunla karşılaşmaz. Ne yapiyor suan acaba
minoo Üye Tabii ki aklımıza kötü şeyler getirmeyelim.Dua ediyoruz.. ama dalga geçer gibi yazmayın lütfen.
Necmati Üye minoo' Alıntı: Tabii ki aklımıza kötü şeyler getirmeyelim.Dua ediyoruz.. ama dalga geçer gibi yazmayın lütfen. Genişletmek için tıkla ... haklısın bizde gidicez sonuçta bizide öyle yapsalar iyimi...
minoo' Alıntı: Tabii ki aklımıza kötü şeyler getirmeyelim.Dua ediyoruz.. ama dalga geçer gibi yazmayın lütfen. Genişletmek için tıkla ... haklısın bizde gidicez sonuçta bizide öyle yapsalar iyimi...
Necmati Üye Revengeful' Alıntı: Necmi pınar a sabah birseyler demisim görmen lazım Genişletmek için tıkla ... hangisi la at bakimm özeldenn
Revengeful' Alıntı: Necmi pınar a sabah birseyler demisim görmen lazım Genişletmek için tıkla ... hangisi la at bakimm özeldenn
kol@j Üye ıspartayı görünceye kadar imanım gevredi... askerlik konusunda herkes neden kötüsünü düşünür ki... benim amca oğluda kayseri komandaya gitmişti... dizlerindeki sorundan dolayı İstanbul Hastal' a Allah'tan hayırlısı... hayırlı teskereler....
ıspartayı görünceye kadar imanım gevredi... askerlik konusunda herkes neden kötüsünü düşünür ki... benim amca oğluda kayseri komandaya gitmişti... dizlerindeki sorundan dolayı İstanbul Hastal' a Allah'tan hayırlısı... hayırlı teskereler....