Revengeful Emekli Yönetici minoo' Alıntı: aynen..Halit'le konuşurduk da hiç gelmeyecek gibiydi ne çabuk da geldi zaman Genişletmek için tıkla ... Ya o hep öyle Gelicek merak etme --------------- Ekleme --------------- Normalde benimde seneyemi gitmem lazım
minoo' Alıntı: aynen..Halit'le konuşurduk da hiç gelmeyecek gibiydi ne çabuk da geldi zaman Genişletmek için tıkla ... Ya o hep öyle Gelicek merak etme --------------- Ekleme --------------- Normalde benimde seneyemi gitmem lazım
Necmati Üye Revengeful' Alıntı: Ya o hep öyle Gelicek merak etme --------------- Ekleme --------------- Normalde benimde seneyemi gitmem lazım Genişletmek için tıkla ... o zaman benimde gitmem gerek ?
Revengeful' Alıntı: Ya o hep öyle Gelicek merak etme --------------- Ekleme --------------- Normalde benimde seneyemi gitmem lazım Genişletmek için tıkla ... o zaman benimde gitmem gerek ?
Revengeful Emekli Yönetici Necmati™;3010346' Alıntı: o zaman benimde gitmem gerek ? Genişletmek için tıkla ... Şahsen okuyacağım ben O yüzden 2017 de falan gidicem Seni bilmem
Necmati™;3010346' Alıntı: o zaman benimde gitmem gerek ? Genişletmek için tıkla ... Şahsen okuyacağım ben O yüzden 2017 de falan gidicem Seni bilmem
Necmati Üye Revengeful' Alıntı: Şahsen okuyacağım ben O yüzden 2017 de falan gidicem ben Seni bilmem Genişletmek için tıkla ... benim tahminen 2012
Revengeful' Alıntı: Şahsen okuyacağım ben O yüzden 2017 de falan gidicem ben Seni bilmem Genişletmek için tıkla ... benim tahminen 2012
Necmati Üye Revengeful' Alıntı: üniversite ye gitmeyi düşünmüyormusun Er olmaya niyetim yok vallah Genişletmek için tıkla ... varda niyetim işte zamana bağlı..
Revengeful' Alıntı: üniversite ye gitmeyi düşünmüyormusun Er olmaya niyetim yok vallah Genişletmek için tıkla ... varda niyetim işte zamana bağlı..
Burak Üye çok zorlanmaz inş. selametle ata abi. lise bittikten bir sene sonra askere gitmeyi düşünüyorum
Revengeful Emekli Yönetici Necmati™;3010592' Alıntı: çekmiştir rütbeliler kim bilir ne yapıyorlarrdırr Genişletmek için tıkla ...
Necmati™;3010592' Alıntı: çekmiştir rütbeliler kim bilir ne yapıyorlarrdırr Genişletmek için tıkla ...
greenmile Üye !!Burak!!' Alıntı: çok zorlanmaz inş. selametle ata abi. lise bittikten bir sene sonra askere gitmeyi düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... üniversite okumuyacak mısın? bu arada adam sanki ölmeye gitti üzülüpte adamında moralini bozmayın
!!Burak!!' Alıntı: çok zorlanmaz inş. selametle ata abi. lise bittikten bir sene sonra askere gitmeyi düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... üniversite okumuyacak mısın? bu arada adam sanki ölmeye gitti üzülüpte adamında moralini bozmayın