minoo Üye Burak Altun' Alıntı: Sanki kötü bir şey olmuş gibi burdaki yorumları bile silmişsiniz. Bu kadar katı olmayın. Yanlış yapıyorsunuz. Burda ne bir kavga ne bir tartışma vardı. Yani silme sebebinizi gerçekten anlamıyorum. Genişletmek için tıkla ... Mesajlarınız tartışma yaratmaya açık olduğu için bir kaç arkadaşın rahatsız olup şikayetini dile getirmesi üzerine silinmiştir. Keyifli forumlar.
Burak Altun' Alıntı: Sanki kötü bir şey olmuş gibi burdaki yorumları bile silmişsiniz. Bu kadar katı olmayın. Yanlış yapıyorsunuz. Burda ne bir kavga ne bir tartışma vardı. Yani silme sebebinizi gerçekten anlamıyorum. Genişletmek için tıkla ... Mesajlarınız tartışma yaratmaya açık olduğu için bir kaç arkadaşın rahatsız olup şikayetini dile getirmesi üzerine silinmiştir. Keyifli forumlar.
Burak Altun Üye minoo' Alıntı: Mesajlarınız tartışma yaratmaya açık olduğu için bir kaç arkadaşın rahatsız olup şikayetini dile getirmesi üzerine silinmiştir. Keyifli forumlar. Genişletmek için tıkla ... Bilgi için teşekkür ederim. Belirtmeden silinince yanlış anlaşılıyor. Kusura bakmayın , özür dilerim.
minoo' Alıntı: Mesajlarınız tartışma yaratmaya açık olduğu için bir kaç arkadaşın rahatsız olup şikayetini dile getirmesi üzerine silinmiştir. Keyifli forumlar. Genişletmek için tıkla ... Bilgi için teşekkür ederim. Belirtmeden silinince yanlış anlaşılıyor. Kusura bakmayın , özür dilerim.
minoo Üye Burak Altun' Alıntı: Bilgi için teşekkür ederim. Belirtmeden silinince yanlış anlaşılıyor. Kusura bakmayın , özür dilerim. Genişletmek için tıkla ... Ne özrü, rica ederim. Samimi davranışınız için de teşekkür ederim ayrıca. İyi geceler.
Burak Altun' Alıntı: Bilgi için teşekkür ederim. Belirtmeden silinince yanlış anlaşılıyor. Kusura bakmayın , özür dilerim. Genişletmek için tıkla ... Ne özrü, rica ederim. Samimi davranışınız için de teşekkür ederim ayrıca. İyi geceler.
Burak Altun Üye minoo' Alıntı: Ne özrü, rica ederim. Samimi davranışınız için de teşekkür ederim ayrıca. İyi geceler. Genişletmek için tıkla ... Size de iyi geceler.
minoo' Alıntı: Ne özrü, rica ederim. Samimi davranışınız için de teşekkür ederim ayrıca. İyi geceler. Genişletmek için tıkla ... Size de iyi geceler.
İhtiyar007 Üye -qarapapaq-' Alıntı: joker niye emektar olmamış ? Genişletmek için tıkla ... yıllık izne ayrılmış
KayraBey Üye TheFenomen' Alıntı: Dünür sen gönüllerin modusun Genişletmek için tıkla ... Sakaryalı adam!!!
Enes Üye Dede' Alıntı: Seni özledim Genişletmek için tıkla ... Yalaaandan kim ölmüş kiiiii Sılıcan va mı sılıcan
Dede' Alıntı: Seni özledim Genişletmek için tıkla ... Yalaaandan kim ölmüş kiiiii Sılıcan va mı sılıcan
NEXUS Üye TheFenomen' Alıntı: Yalaaandan kim ölmüş kiiiii Sılıcan va mı sılıcan Genişletmek için tıkla ... Geçen bizim komşu yalandan öldü allah rahmet eylesin.
TheFenomen' Alıntı: Yalaaandan kim ölmüş kiiiii Sılıcan va mı sılıcan Genişletmek için tıkla ... Geçen bizim komşu yalandan öldü allah rahmet eylesin.
Enes Üye .NeXuS.' Alıntı: Geçen bizim komşu yalandan öldü allah rahmet eylesin. Genişletmek için tıkla ... Yalandan ölmüş o kandırmış sizi
.NeXuS.' Alıntı: Geçen bizim komşu yalandan öldü allah rahmet eylesin. Genişletmek için tıkla ... Yalandan ölmüş o kandırmış sizi
NEXUS Üye TheFenomen' Alıntı: Yalandan ölmüş o kandırmış sizi Genişletmek için tıkla ... Evet maalesef yalandan ölmüş. Bizde inanmıştık sonra ben ölmedim dedi yolda karşıya geçerken tır çarptı şu an hastanede
TheFenomen' Alıntı: Yalandan ölmüş o kandırmış sizi Genişletmek için tıkla ... Evet maalesef yalandan ölmüş. Bizde inanmıştık sonra ben ölmedim dedi yolda karşıya geçerken tır çarptı şu an hastanede
Enes Üye .NeXuS.' Alıntı: Evet maalesef yalandan ölmüş. Bizde inanmıştık sonra ben ölmedim dedi yolda karşıya geçerken tır çarptı şu an hastanede Genişletmek için tıkla ... Tıra bişey oldu mu
.NeXuS.' Alıntı: Evet maalesef yalandan ölmüş. Bizde inanmıştık sonra ben ölmedim dedi yolda karşıya geçerken tır çarptı şu an hastanede Genişletmek için tıkla ... Tıra bişey oldu mu
NEXUS Üye TheFenomen' Alıntı: Tıra bişey oldu mu Genişletmek için tıkla ... Yok iyi allaha şükür birşey olmadı bizde ilk ona endişelendik sonra hastaneye kaldırdık , bu arada diğer adam geberdi
TheFenomen' Alıntı: Tıra bişey oldu mu Genişletmek için tıkla ... Yok iyi allaha şükür birşey olmadı bizde ilk ona endişelendik sonra hastaneye kaldırdık , bu arada diğer adam geberdi