doctorrr Üye N'apalım müdür işte bi' kaç kafadan bacaklıyla uğraşıyoduk geçtiğimiz günlerde... Sen yokken arazideki gerilim hat safhadaydı
N'apalım müdür işte bi' kaç kafadan bacaklıyla uğraşıyoduk geçtiğimiz günlerde... Sen yokken arazideki gerilim hat safhadaydı
x-scarface Üye Konu Sahibi Zaten bir ara bu caps olayı başladı ben o ara kaçtım yoksa kesin ban yiyecektim hayırdır şimdilerde ne var doktorum
Zaten bir ara bu caps olayı başladı ben o ara kaçtım yoksa kesin ban yiyecektim hayırdır şimdilerde ne var doktorum
x-scarface Üye Konu Sahibi Ne yapalım güzel kardeşim aynı tas aynı terane Vaktimin çoğu bizim orda geçiyor buraya pek uğramıyorum biliyorsun öyle işte yani farklı bisey yok yani - - - Eklendi - - - bah hele ismail co-admin olmuş
Ne yapalım güzel kardeşim aynı tas aynı terane Vaktimin çoğu bizim orda geçiyor buraya pek uğramıyorum biliyorsun öyle işte yani farklı bisey yok yani - - - Eklendi - - - bah hele ismail co-admin olmuş
doctorrr Üye Abi açmıyım ağzımı doluşmasınlar şimdi Sonra arkadan konuştun cart curt bi' araba laf ediyorlar... - - - Eklendi - - - OPC' Alıntı: Geçen bana pm atmışlar sitemize bekleriz diye Genişletmek için tıkla ... Direk şikayet butonuna davransaydın... Umarım öyle yapmışsındır.
Abi açmıyım ağzımı doluşmasınlar şimdi Sonra arkadan konuştun cart curt bi' araba laf ediyorlar... - - - Eklendi - - - OPC' Alıntı: Geçen bana pm atmışlar sitemize bekleriz diye Genişletmek için tıkla ... Direk şikayet butonuna davransaydın... Umarım öyle yapmışsındır.
OPC Üye doctorrr' Alıntı: Direk şikayet butonuna davransaydın... Umarım öyle yapmışsındır. Genişletmek için tıkla ... Aklıma gelmedi ama pm'nin ertesi günü gelen kutusuna baktığımda ban yemişti pm atan
doctorrr' Alıntı: Direk şikayet butonuna davransaydın... Umarım öyle yapmışsındır. Genişletmek için tıkla ... Aklıma gelmedi ama pm'nin ertesi günü gelen kutusuna baktığımda ban yemişti pm atan
doctorrr Üye Biz maxicepten üye çalıyorsun yaptığın etik değil diyince de ordaki üyeler ayrı bi' kanal yoluyla geliyorlar üye çalan yok diye zırvalıyordu... Heheh
Biz maxicepten üye çalıyorsun yaptığın etik değil diyince de ordaki üyeler ayrı bi' kanal yoluyla geliyorlar üye çalan yok diye zırvalıyordu... Heheh
OPC Üye doctorrr' Alıntı: Biz maxicepten üye çalıyorsun yaptığın etik değil diyince de ordaki üyeler ayrı bi' kanal yoluyla geliyorlar üye çalan yok diye zırvalıyordu... Heheh Genişletmek için tıkla ... Buyur daktırım saklarsın istersen
doctorrr' Alıntı: Biz maxicepten üye çalıyorsun yaptığın etik değil diyince de ordaki üyeler ayrı bi' kanal yoluyla geliyorlar üye çalan yok diye zırvalıyordu... Heheh Genişletmek için tıkla ... Buyur daktırım saklarsın istersen
iyavuzoz Üye x-scarface' Alıntı: hem yavis bana öyle mesaj yazmaz sever beni o :tebessum: - - - Eklendi - - - nasıldı la o - - - Eklendi - - - - - - Eklendi - - - oldu Genişletmek için tıkla ...
x-scarface' Alıntı: hem yavis bana öyle mesaj yazmaz sever beni o :tebessum: - - - Eklendi - - - nasıldı la o - - - Eklendi - - - - - - Eklendi - - - oldu Genişletmek için tıkla ...