x-scarface Üye - - - Eklendi - - - - - - Eklendi - - - -Akıncı' Alıntı: benim adım yok Genişletmek için tıkla ... _YldzEnes_' Alıntı: benimde : Genişletmek için tıkla ... MrTech' Alıntı: Onlar esmer cigerim Genişletmek için tıkla ... iyavuzoz' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... -Akıncı' Alıntı: ben beyazım esmerleri severim Genişletmek için tıkla ... MrTech' Alıntı: Yiri len Genişletmek için tıkla ... -Akıncı' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... MrTech' Alıntı: İsmer bumbalar Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Şimdi anladım nasıl olduğunu
- - - Eklendi - - - - - - Eklendi - - - -Akıncı' Alıntı: benim adım yok Genişletmek için tıkla ... _YldzEnes_' Alıntı: benimde : Genişletmek için tıkla ... MrTech' Alıntı: Onlar esmer cigerim Genişletmek için tıkla ... iyavuzoz' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... -Akıncı' Alıntı: ben beyazım esmerleri severim Genişletmek için tıkla ... MrTech' Alıntı: Yiri len Genişletmek için tıkla ... -Akıncı' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... MrTech' Alıntı: İsmer bumbalar Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Şimdi anladım nasıl olduğunu
KayraBey Üye Kabız Civciv' Alıntı: Ben beyaz gozluyum biliyor musunuz kizil saclarima iyi gidiyor Genişletmek için tıkla ... Kör civciv
Kabız Civciv' Alıntı: Ben beyaz gozluyum biliyor musunuz kizil saclarima iyi gidiyor Genişletmek için tıkla ... Kör civciv
Oğuzhan Üye x-scarface' Alıntı: Seni döverim çocuk yalan konuşma Genişletmek için tıkla ... Yok abi ne yalani beyaz iste hem kizlarin hosuna gidiyor beyaz goz
x-scarface' Alıntı: Seni döverim çocuk yalan konuşma Genişletmek için tıkla ... Yok abi ne yalani beyaz iste hem kizlarin hosuna gidiyor beyaz goz
Oğuzhan Üye Tahir' Alıntı: Kör civciv Genişletmek için tıkla ... Miyop var ama kor degilim beyaz gozluyum
x-scarface Üye Kabız Civciv' Alıntı: Yok abi ne yalani beyaz iste hem kizlarin hosuna gidiyor beyaz goz Genişletmek için tıkla ... Ulan beyaz göz mü olur her tarafı beyaz mı şimdi bembeyaz
Kabız Civciv' Alıntı: Yok abi ne yalani beyaz iste hem kizlarin hosuna gidiyor beyaz goz Genişletmek için tıkla ... Ulan beyaz göz mü olur her tarafı beyaz mı şimdi bembeyaz
Oğuzhan Üye x-scarface' Alıntı: Ulan beyaz göz mü olur her tarafı beyaz mı şimdi bembeyaz Genişletmek için tıkla ... Hayir notmalde gozun beyaz kisimlari bende siyah renkli olacak kisim ise beyaz. Dogustan gelen hikoretonosiye isimli bir hastaligim var C kromozomunda cekinik tasinan bir gen - - - Eklendi - - - Oha aklima gelenleri yazdim ne cikmis ortaya - - - Eklendi - - - Tahir' Alıntı: Adamı ti ye al vol 1 Genişletmek için tıkla ... Unutma beyefendi ben Nazmi adamin aklini alirim
x-scarface' Alıntı: Ulan beyaz göz mü olur her tarafı beyaz mı şimdi bembeyaz Genişletmek için tıkla ... Hayir notmalde gozun beyaz kisimlari bende siyah renkli olacak kisim ise beyaz. Dogustan gelen hikoretonosiye isimli bir hastaligim var C kromozomunda cekinik tasinan bir gen - - - Eklendi - - - Oha aklima gelenleri yazdim ne cikmis ortaya - - - Eklendi - - - Tahir' Alıntı: Adamı ti ye al vol 1 Genişletmek için tıkla ... Unutma beyefendi ben Nazmi adamin aklini alirim