Yavaşlama Sorununun Tam Çözümü!!!

Th3ciHp

Üye
saol dostum cok ıyı olmus bu bılgıler ıcın tekrar tsk
 

omer_y85

Üye
emeğine sağlık dostum.paylaşım ıcın tşk
 

vavuli

Üye
Teşekkürler işime yarar bir bilgi
 

--------------- Ekleme ---------------

Teşekkürler Kaptan...
 

uguro

Üye
teşekkürler gerçekten çok işime yaradı EMEĞE SAYGI
 
Walla çok güzel bi açıklama deneyeleim hemen !!
 
bu konuyu bu sitede 4 kere okudum ama başka başlıklar altında :S
 
ozaman en hızlı telefon n96 neden derseniz 16 gb telefon hafizasi var + 16 gb da artirilabilir hafiza var rami da 1 gb pc remi gibi o zaman bu tel jet gibi calisir benim anlatilanlardan anladigim kadariyla kolay gelsin
 

sulyeli

Üye
emeğiniz için çok teşekkürler.
benim sormak istediğim bi şey var.n72 telefonuma reset çektim ve hafıza kartı taktığım zaman takılı kalıyor ve telefon kendine gelmiyor.hafıza kartında programlarım ve oyunlar var.kart 512 lik.buna bi çözüm biliyomusunuz acaba şimdiden teşekkürler.
 
    Konu Sahibi

Sn. Sulyeli Öncelikle hafıza kartınızı bir Pc ye entegre edip disk denetlemesinden geçirin, Genellikle N72 gibi S60 tabanlı aygıtlar kartlarda veri hatası oluşturabiliyor. Bu da okunamayan verinin aygıt işlemcisine sonuçlandırılamayacak işlemler yaptırıyor. Tabi bu sadece olasılıklardan biri.

ikinci olarak popüler bir virüs tarayıcı ile kartınızı tarayın, yine çözüma ulaşamazsanız kartınızdaki veriyi bir başka medyaya yada bilgisayara aktarın, sonra biçimlendirin (Telefonda biçimlendirmeniz lehinize olur çünkü bilgisayarda Fat dosya sistemi desteklenmiyor olabilir)
sonra verileri yeniden karta aktarın.

üçüncü olarak Kartınızı Pc ye entegre edip gizli dosyaların görünebilirliğini sağladıktan sonra Kartınızda "System/Apps ve System/Libs" klasör yollarını inceleyin. Bu klasör yollarındaki hangi uygulamalar tarafından kullanıldığını bilmediğiniz otomatik çalıştırılabilir dll lerin bir listesini bana gönderin. Tabi kullandığınız programların listesini de.

böylece bende size hangi dll yada dosyanın böyle bir hataya neden olabileceğini söylemeye çalışırım.