Yasminozz Üye zaza' Alıntı: doğum günün kutlu olsun Genişletmek için tıkla ... tşk ederim... Revengeful' Alıntı: Mutlu yıllar kriptonik Genişletmek için tıkla ... sağol Mert... Anıl Umut' Alıntı: Nice mutlu,güzel,sağlıklı ve paralı yıllar diliyorum .İyiki doğdun. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim Anıl... Praetor' Alıntı: İyi ki doğdun Yasin... Genişletmek için tıkla ... sende miii... arslansem' Alıntı: Yukarıdaki tüm dileklere katılıyorum Genişletmek için tıkla ... o zmn tşk ediyorum...
zaza' Alıntı: doğum günün kutlu olsun Genişletmek için tıkla ... tşk ederim... Revengeful' Alıntı: Mutlu yıllar kriptonik Genişletmek için tıkla ... sağol Mert... Anıl Umut' Alıntı: Nice mutlu,güzel,sağlıklı ve paralı yıllar diliyorum .İyiki doğdun. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim Anıl... Praetor' Alıntı: İyi ki doğdun Yasin... Genişletmek için tıkla ... sende miii... arslansem' Alıntı: Yukarıdaki tüm dileklere katılıyorum Genişletmek için tıkla ... o zmn tşk ediyorum...
Yasminozz Üye aRdiLê' Alıntı: Yeni yaŞın HayırLı oLsun Genişletmek için tıkla ... tşk ederim... Dafny' Alıntı: dogum gnun kutlu olsunn nice senelere... Genişletmek için tıkla ... sağol cnm... ChavRash' Alıntı: Doğum günün kutlu olsun Çiğdem, sağlıklı ve mutlu nice güzel yıllara. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim Hasan...
aRdiLê' Alıntı: Yeni yaŞın HayırLı oLsun Genişletmek için tıkla ... tşk ederim... Dafny' Alıntı: dogum gnun kutlu olsunn nice senelere... Genişletmek için tıkla ... sağol cnm... ChavRash' Alıntı: Doğum günün kutlu olsun Çiğdem, sağlıklı ve mutlu nice güzel yıllara. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim Hasan...
Yasminozz Üye DiaBLoS™;3151313' Alıntı: Nice seneler diliyorum.Doğum günün kutlu olsun Çiğdem .. Genişletmek için tıkla ... tşk ederim.... Konu ile alakalı etiketler: doğum gününü internetten kutlama ve arkadaşlar sanırım insan arar sorar bi sürpriz fln yapar tüüü size demek istemiş bu etiket...
DiaBLoS™;3151313' Alıntı: Nice seneler diliyorum.Doğum günün kutlu olsun Çiğdem .. Genişletmek için tıkla ... tşk ederim.... Konu ile alakalı etiketler: doğum gününü internetten kutlama ve arkadaşlar sanırım insan arar sorar bi sürpriz fln yapar tüüü size demek istemiş bu etiket...
femaleeagle1903 Üye doğum günün mübarek olsun Yasminoz.. geç kaldım biraz kusura bakma nete girememiştim...
Samsunspor Emekli Yönetici Yasmiiiiiiiiii tebrik ediyorum , Doğum Günün KutLu oLsun gecikmeden doLayı da özür diLerim şimdi gördüm inan
Yasmiiiiiiiiii tebrik ediyorum , Doğum Günün KutLu oLsun gecikmeden doLayı da özür diLerim şimdi gördüm inan
minoo Üye Konu Sahibi cık cık cık..doğum gününü kutlamayı unutanlar veya geç görenler baklava almak zorundalar