MaxipmaN
Üye
-
Konu Sahibi
-
Diş ağrıı ile igili ben küçükken (6 yaşlarımda fln) dişim ne zaman ağrısa babam git bilgisayarda oynada geçer unutursun derdi öyle otururdum pc yeilk 20lik diş 2.5sene önce çıkmıştı, hatta o zaman daha 19un içindeydim.
diğerlerinde daha ses yok.
ramazan dolayısıyla alkole kapalıyız normalde de çok nadir içerim zaten
@onurw58 o konu dağılmasın diye buraya yönlendiriyorum da
geçen hafta da ağrımıştı başım ve diş ağrısı da vardı, dün dişim ağrımıyordu ama başım bayağı ağrıdı bi doktora görünmem gerek
amin hocamDiş ağrıı ile igili ben küçükken (6 yaşlarımda fln) dişim ne zaman ağrısa babam git bilgisayarda oynada geçer unutursun derdi öyle otururdum pc yeartık büyüdük neyse İNŞALLAH GEÇER keyfin yerine gelir bu arada Kadir Geceniz mübarek olsun İNŞALLAH hepimize diğer Kadir Gecesini görmek nasip olur
4-5 ayda bir falan içiyorumBak Şimdi İçiyorum Dedin Olmadı İşte
benim akrabalarım da diş açısından iç açıcı değiller, 2011 senesinde tel taktım bir sene, bir sene de damaklık taktım ön diş için, sonra diş geri kaydı eski haline çok yakın durumda.benim yaş 27 hala diş ağrısı nedir bilmiyorumciddiyim
Nazar Etmeyelim Sonrabenim yaş 27 hala diş ağrısı nedir bilmiyorumciddiyim
nazar değmesin maşallah de tü tü tü deNazar Etmeyelim Sonra
nazar değmesin maşallah de tü tü tü de Dedim AAslında Yazdım Oda Olur İnşallahnazar değmesin maşallah de tü tü tü de
Tamam Her Yeri Balgam Yaptınıznazar değmesin maşallah tü tü tü
Sileriz kardeş sıkıntı yapmaTamam Her Yeri Balgam Yaptınız
:PSileriz kardeş sıkıntı yapma
Sana Güzelinden Bir Mezar Bulmak Lazım Yeter Bu kadar Git Artıkharbiden yaşlandım seneye şubatta 30 oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?