avcitalip
Üye
-
Konu Sahibi
-
Samsung,htc ile amansız bir çekişmesi oluyor artık piyasada
Htc bu kadar seri model çıkarmazdı,tabi son zamanlarda düşüncelerini değiştirdiler ama samsung'u hesaba katmıyorum bile her gün bir düşünceleri çıkıyor
lumia kasıp kavuracak inşallah
Samsung Mercedes Htc Bmw :P
bakyine symbian varkende 'dı android varkende aynı şekilde wp de de aynı şekilde olacak arabalar gibi düşünmek lazım hani arabalar Mercedes-Benz ve diğerleri diye ayrılır ya aynı telefonlarda böyle
ve diğerleri gibi
- - - Eklendi - - -
işte lumialar bir ihtimal bitiremez bencede bitirdiğini sayalım androidi bitirseyine ios'la devam edecek eskimiyor işte
Geçmişe gidilirse zaten,symbian,w.m.,java vs diye gider ama tabi şimdi onlar önemli değilde böyle bir zamanda hangisi işimizi görüyorsa isteklerimizi karşılıyorsa o önemli yoksa kamerasız milyon dolarlık telefon olsa ne işe yarar isteği karşılamadıktan sonra
bakyine symbian varkende 'dı android varkende aynı şekilde wp de de aynı şekilde olacak arabalar gibi düşünmek lazım hani arabalar Mercedes-Benz ve diğerleri diye ayrılır ya aynı telefonlarda böyle
ve diğerleri gibi
bugün 18:30 civarında iphone 5'i kullandım,gold'da dehşet birşeydi yahu s3'ü fırlatasım geldi ne karizma bir telefon yapmış adamlar reklamında bile öyle güzel durmuyor stoklarda bitmiş ama malum Zonguldak'ta iPhone'lar fazla ilgi görmüyor o yüzden birkaç tane kalmış sanırımküçük şehrin avantajı diyelim
4s'e çok benziyordu yani ama ip5 bam başka birşey diyebilirim,arayüz olarak 4s ile hemen hemen aynı zaten
- - - Eklendi - - -
o ön spariş fiyatıymış,golddaki adama sordum bu neden böyle pahalı diye,elmasını gösterdi banabirde bu cihazları gold kendisi ithal etti başka hiçbir yerde yok o yüzden pahalı dedi
Aradaki fark zaten vergi. Dünyanın en pahalı benzinini kullanıyoruz 1 haftada tam 45 kuruş zam geldi ama sesini çıkaran yok. Yakında aldığımız nefes başına para alcaklar bizim koyun sürüsü milletimiz sayesinde. Baştaki çoban ne derse o.
- - - Eklendi - - -
siz anca ios,android,wp kıyaslayın sanki babanızın firmaları!!
- - - Eklendi - - -
bu yazılar büyük ihtimal silinecek silenlerde aynı zihniyet
benim sesini çıkarmaktan kastım laf değil aklını kullanarak oy kullanmak.
- - - Eklendi - - -
bunları sandığa gömemezsen istediğin kadar miting yap laf kalabalığı olur
- - - Eklendi - - -
ayrıca yasama yürütme yargı güçler ayrılığı var güya, buna inanıyoruz enayi gibibu 3 organda kimin elinde bilen biliyor
sadece üzülüyorum
iyi tamam da oyun bilinçli veya bilinçsiz olduğuna kim karar veriyor? Herkesin kendi hür iradesi karar veriyor.. Kimsenin oyuna bilinçsiz diyemezsin ki herkes oy verdiği kişi kendi bilinci doğrultusunda seçiyor..
- - - Eklendi - - -
üzülme abi o kadar pahalı olmasa memlekette kimse iphone almaz
üzülmemek elde mi, sırf hava için o para verilmez.
benim sesini çıkarmaktan kastım laf değil aklını kullanarak oy kullanmak.
- - - Eklendi - - -
bunları sandığa gömemezsen istediğin kadar miting yap laf kalabalığı olur
- - - Eklendi - - -
ayrıca yasama yürütme yargı güçler ayrılığı var güya, buna inanıyoruz enayi gibibu 3 organda kimin elinde bilen biliyor
Bu sadece telefonlar için geçerli değil ki herşeyi en pahalı biz alıyoruz devletimiz sağolsun bizi düşünüyor cebimizdeki paralar cok ağırlık yapıyor onlarda bizim için hafifletiyorlar
- - - Eklendi - - -
Kardeş sen canına susadin herhalde bu kadar açık sözlü olma ergenekondan girecen içeri
Bu sadece telefonlar için geçerli değil ki herşeyi en pahalı biz alıyoruz devletimiz sağolsun bizi düşünüyor cebimizdeki paralar cok ağırlık yapıyor onlarda bizim için hafifletiyorlar
- - - Eklendi - - -
Kardeş sen canına susadin herhalde bu kadar açık sözlü olma ergenekondan girecen içeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?