Catty
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Yaşanmış olması dikkatimi çekti...Kardeşim yanlış anlama senin konunu karalamak istediğim için yazmıyorum sadece bilin diye yazıyorum...Nasıl ki bu forumun birtakım kuralları var , aynı bunun gibi hayatında kuralları var...Biride şudur ki ; hiçbir ruh başka bir bedene giremez...Ne hayatta iken girebilir , ne de öldükten sonra...Yani böyle bir yetki kimsede bulunmuyor...İyi forumlar...
Birincisi Bahsi Geçen Olayın Gerçekliği İle İlgili Herhangi Bir Delil Yok..
Çünkü Dilden Dile Dolaşarak Efsaneleşen Bu Gibi Konular, -Catty Sözüm Sana Değil Yanlış Anlama- Pekâlâ Hayalden İbaret de Olabilir..
İkincisi Bahsettiğiniz Şey Yani Reenkarnasyona Asla İnanmazdım Ama Şimdi Kafam Karışık..
Elbette ki Ruh Başka Bir Bedeni Kullanamaz..
Adana'da Bir Kişinin Hikâyesini Duyup da Kendisini Gördükten Sonra Kafam Baya Karıştı..
Kaldı ki Konuda Cinden Bahsetmiş..
Ruh Beden Değiştirmemiş ki..
Genç bir kız ailesi evde olmadığı bi gün arkadaşlarını çağırmış yiyip içtikten sora içlernden biri
"hady cin çağıralım" demiş evin kızı bu tür şeylere inanmazmış ama arkadaşlarını kırmamak için kabul
etmiş.Fincan ortaya konulmuş cin gelmiş ama kız hala arkadaşları oynatıyor sanmış.Bir ara fincana
"Aranızda bna inanmayan var yarın saat 4te onunla tavla oynamaya geleceğim"yazmış.Kızlar korkumşlar
seas bitmiş ve evlerine dağılmışlar.Ertesi gün kız olayı çoktan unutmuş.Telefon çalmış arayan
teyzasiymiş "içimde sıkntı var evdeysen sana gelim diorum"demiş.Kız hemen kabul etmiş.Teyzesi
geldiğinde durgun muş kız"teyzecim sıkıntılısın bişiler yapalım istersen"demiş.Teyzesi "hady tavla
oynayalım ne zamandır oynamıyoruz" demiş içerden tavlayı almaya giderken olay aklına gelmiş "demek
teyzem cinmiş"deyip gülüp gçmiş teyzesi bi ara tvalete gitmiş. O sır telefon çalmış arayan babasıymış
ve o şok haberi vermiş "kızım teyzeni bugün trafik kazasında kaybettik başımız sağolsun"...
Hayır dostum...Burda reenkarnasyon denilen olaydan bahsedilmiş...Çünkü kendisiyle tavla oynayacağını söyleyen (sözde) ruh , teyzesi ölünce onun bedenine girip gelmiş...
korktum iyiden ya
Cin dersek n'oluyor ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?