UpOneTR Üye heathrow' Alıntı: Bir de memleket sorunca ilçe ismi söyleyenler var, şehir ismi söylemiyor adam. Malatya demek yerine Pötürgeli'yim diyor Genişletmek için tıkla ... Çünkü öyle olur
heathrow' Alıntı: Bir de memleket sorunca ilçe ismi söyleyenler var, şehir ismi söylemiyor adam. Malatya demek yerine Pötürgeli'yim diyor Genişletmek için tıkla ... Çünkü öyle olur
heathrow Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Nerelisin İstanbul Aslen nerelisin gibi düşün Genişletmek için tıkla ... Bir hatunla tanışmıştım. Memleketini sordum. Devrekliyim dedi. Hönk diye kaldım. Zonguldak'a bağlı imiş.
Sukut-u Hayal' Alıntı: Nerelisin İstanbul Aslen nerelisin gibi düşün Genişletmek için tıkla ... Bir hatunla tanışmıştım. Memleketini sordum. Devrekliyim dedi. Hönk diye kaldım. Zonguldak'a bağlı imiş.
'Davut Üye Çoğu kişi 3 büyük takımdan birini tutuyor zaten ama çoğu kişi memleketinin takımınıda tutar
Pikkaccu Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Şehir takımını desteklerim Memleket takımını tutarım (Kırşehirliyim ama Ankaragücünü tutuyorum Kırşehiri takımı vardida biz mi tutmadık) Genişletmek için tıkla ... Yeşil Kırşehirspor var
Sukut-u Hayal' Alıntı: Şehir takımını desteklerim Memleket takımını tutarım (Kırşehirliyim ama Ankaragücünü tutuyorum Kırşehiri takımı vardida biz mi tutmadık) Genişletmek için tıkla ... Yeşil Kırşehirspor var