e|2hNx
Üye
-
Konu Sahibi
-
Dostum telefonun markası nokia veya başka tanınan bi marka olsaydı en az bin liraydı mesela samsungun bin liradan ucuz cihazlarında flash player yok.Marka dünyada çok tanınan bi marka ama türkiyede tanınmıyor çünkü kendi adıyla ilk defa bu telefonu satıyor o yüzden fiyat bu kadar ucuz.Başkalarının çamur atmalarına aldanmayın ben kullanıyorum forumda kullanan 10 15 kişi var benim bildiğim her geçen günde artıyor.Al kesinlikle memnun kalıcaksın o fiyata ondan iyisini bulamazsın.Şu konudaki arkadaşta yeni aldı oda çok memnun fikir edinmenizi sağlayacaktır. http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/ideos-x5-536937.html
acıkcası bende ole duşunuyorum fakat korkuyorum elimde patlar diye :S
Patlamaz merak etmeyin.Zaten 2 yıl kvk garantisi var bi sorun olmaz yani.
bu rom olayları ne bılgın varmı ?
Rom şöyle mesela android 2.2 var telefonda romla 2.3 yapıyosun görünümü komple değiştiriyosun ek özellikler fln.Ben o işlere girmedim uğraşmaya gerek duymadım telefon böyle gayet güzel zaten.Ama istersen yapabilirsin tabi.
anladım sanırım bende girmem çünkü5800'ı ilk aldıgımda fw yüklerken korkuyordum bundada ole olur zamanla artık
Bencede girmeye gerek yok ben samsung stara bile fw yüklemeye korkmuştum buna kesinlikle yüklemem heralde
en iyisi orijinalBencede girmeye gerek yok ben samsung stara bile fw yüklemeye korkmuştum buna kesinlikle yüklemem heralde
en iyisi orijinal
peki gps ücretsiz mi ?
hayırpeki bu ndriver filan yüklerken orjinal yazılım olduğu için sorun çıkar mı ?
Arkadaşlar ilerde bi android veya badali tel alacağım. Bu teller ucuzlar mı acaba? Yani mesela ideos x6 çıktı 7 sı de çıkar ben alana kadar diyelim. 400e iner mi?
peki bu ndriver filan yüklerken orjinal yazılım olduğu için sorun çıkar mı ?
Arkadaşlar malesef kararı değiştirdimve SAMSUNG WAWE 2 ALDIM 2 gün sonra elime gelecek malesef huwai güvenemedim daha doğrusu cihazı acıp göstermediler hiçbiyer bu yüzden bende almaktan vazgeçtim samsung vave 2 aldım
Hayırlı olsun güle güle kullanmak dileğiyle bendede cihazı açmamışlardı
genede teşekkür ederim bilgilendirmen için ama malesef güvenemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?