PrınceOfPersia Üye Revengeful' Alıntı: Atılımlise 2 dediğin nedir ki Genişletmek için tıkla ... Revengeful' Alıntı: [/I][/SIZE] Genişletmek için tıkla ... Lise 2 Daha zor [/B][/FONT] ----------Eklendi @ 17:52:11 ---------- Yazıldı @ 17:50:59 ---------- Dafny' Alıntı: Ben de hiç sevmem fizikİlk günden ödev verdi yaa Genişletmek için tıkla ... ahahhahaha ooohhh biz elimizi kolumuzu sallaya sallaya dolaştık sınıfa bile girmedik çünkü bizden 2 kişi haricinde kimseyi görmedim
Revengeful' Alıntı: Atılımlise 2 dediğin nedir ki Genişletmek için tıkla ... Revengeful' Alıntı: [/I][/SIZE] Genişletmek için tıkla ... Lise 2 Daha zor [/B][/FONT] ----------Eklendi @ 17:52:11 ---------- Yazıldı @ 17:50:59 ---------- Dafny' Alıntı: Ben de hiç sevmem fizikİlk günden ödev verdi yaa Genişletmek için tıkla ... ahahhahaha ooohhh biz elimizi kolumuzu sallaya sallaya dolaştık sınıfa bile girmedik çünkü bizden 2 kişi haricinde kimseyi görmedim
PrınceOfPersia Üye Revengeful' Alıntı: üzüldüm yahu sizlere.. Allahın liselileri Genişletmek için tıkla ... Üniversiteli Detected
Revengeful' Alıntı: üzüldüm yahu sizlere.. Allahın liselileri Genişletmek için tıkla ... Üniversiteli Detected
Revengeful Emekli Yönetici Mert' Alıntı: Pek umudum yok Genişletmek için tıkla ... Umutlanma zaten vermediler
Burak Üye Konu Sahibi ödevmiş peh yapmıycam zaten ne zaman ödev yaptık ki ? her zaman için bir bahane vardır neyse ben ödev yapmaya gidiyorum.
ödevmiş peh yapmıycam zaten ne zaman ödev yaptık ki ? her zaman için bir bahane vardır neyse ben ödev yapmaya gidiyorum.
PrınceOfPersia Üye Burak' Alıntı: ödevmiş peh yapmıycam zaten ne zaman ödev yaptık ki ? her zaman için bir bahane vardır neyse ben ödev yapmaya gidiyorum. Genişletmek için tıkla ... Bı(u)rak Okulda yaparsın bnm gibi ----------Eklendi @ 18:21:46 ---------- Yazıldı @ 18:17:20 ---------- ÜNİVERSİTELİ LİSELİ
Burak' Alıntı: ödevmiş peh yapmıycam zaten ne zaman ödev yaptık ki ? her zaman için bir bahane vardır neyse ben ödev yapmaya gidiyorum. Genişletmek için tıkla ... Bı(u)rak Okulda yaparsın bnm gibi ----------Eklendi @ 18:21:46 ---------- Yazıldı @ 18:17:20 ---------- ÜNİVERSİTELİ LİSELİ
PrınceOfPersia Üye Burak' Alıntı: şimdiden yapalım hazır bulunsun. Genişletmek için tıkla ... Sen ne biçim liselisin liseli dediğin sorumluluklarını son zamana bırakır
Burak' Alıntı: şimdiden yapalım hazır bulunsun. Genişletmek için tıkla ... Sen ne biçim liselisin liseli dediğin sorumluluklarını son zamana bırakır
Burak Üye Konu Sahibi annemler niye ödev yapmıyosun hiç diyolar sonra okula gelmek falan isterler ögretmenle konusmak için öylesi daha kötü
annemler niye ödev yapmıyosun hiç diyolar sonra okula gelmek falan isterler ögretmenle konusmak için öylesi daha kötü
PrınceOfPersia Üye Burak' Alıntı: annemler niye ödev yapmıyosun hiç diyolar sonra okula gelmek falan isterler ögretmenle konusmak için öylesi daha kötü Genişletmek için tıkla ... Valla bizimkilerde dio hiç ödev yapmıyon die ama devamı yok sorun yok kafa rahat notlar fena değil
Burak' Alıntı: annemler niye ödev yapmıyosun hiç diyolar sonra okula gelmek falan isterler ögretmenle konusmak için öylesi daha kötü Genişletmek için tıkla ... Valla bizimkilerde dio hiç ödev yapmıyon die ama devamı yok sorun yok kafa rahat notlar fena değil
Burak Üye Konu Sahibi benimde notlar fena değil ama okulda rahat durmaya biliyoruz bu yüzden haylazlıklar oluyor ve annemlerin duyması hiç iyi olmaz elimden geldiğince okula yaklastırmamaya çalısıyorum yani
benimde notlar fena değil ama okulda rahat durmaya biliyoruz bu yüzden haylazlıklar oluyor ve annemlerin duyması hiç iyi olmaz elimden geldiğince okula yaklastırmamaya çalısıyorum yani
_K@YIP_ Üye ANDOLU Meslek lisesi kadar zor bir lise yok Hem Sayısal HEM 15 SAAT MESLEK DERSİ 8:00 GİR 16:40 ÇIK
PrınceOfPersia Üye Revengeful' Alıntı: sizin yerinizde olsaydım tüm gün çalışırdım len. halen şansınız varken Genişletmek için tıkla ... ben üniyi 2 sene okuyacam sorun yok
Revengeful' Alıntı: sizin yerinizde olsaydım tüm gün çalışırdım len. halen şansınız varken Genişletmek için tıkla ... ben üniyi 2 sene okuyacam sorun yok